GRAND KAFA

SITI

PRELJINA BB
32212, ČAČAK

Telefoni:
032 382 210
032 382 211
063 602 213

  Fax: 032 382 211
 

Kontakt osoba :  
MILOLJUB RADISAVČEVIĆ

Lista proizvoda:

  • FEFERONI, KONZERVISANI
  • KRASTAVAC, KONZERVISAN
  • MASLINE, KONZERVISANE
  • PEČURKE GAJENE, PRIPREMLJENE ILI KONZERVISANE U SIRĆETU ILI SIRĆETNOJ KISELINI

Opisi proizvoda :

  • BLAGO LJUTE GRČKE PAPRIČICE /TEGLA I DOJPAK/ ŠAMPINJONI CELI I REZANI IZ SOPSTVENE PROIZVODNJE /LIMENKA, TEGLA, DOJPAK/ KRASTAVČIĆI U MARINADI RAZLIČITIH KALIBRACIJA.
  • MASLINA ZELENA SA KOŠTICOM, BEZ KOŠTICE, PUNJENA PAPRIKOM I BADEMOM, MASLINA CRNA PRIRODNA, SA I BEZ KOŠTICE /LIMENKA,TEGLA,DOJPAK/ MASLINOVO ULJE

Galerija:O nama:

Preduzeće SITI d.o.o. Preljina je osnovano 1992 godine, sa sedištem u Preljini kod Čačka - SRBIJA, mestu na Ibarskoj magistrali gde se odvaja put za Čačak, Užice, Zlatibor, Kraljevo, Kragujevac...

Preduzeće SITI d.o.o. se bavi pakovanjem i prodajom MASLINA, ŠAMPINjONA, PAPRIČICE, KORNISONA i distribucijom MASLINOVOG ULJA. Naša firma ima izuzetno ozbiljne poslovne odnose sa vodećim proizvođačima MASLINA iz žarkog podneblja Grčke, sa Halkidikija. Pažljivim odabirom proizvođača plodova masline, došli smo do visoko kvalitetnih i cenom pristupačnih proizvoda. Dobri plodovi, sa kompletnom atestnom dokumentacijom, savremeni proizvodni pogon, izgrađen 2005. godine u Preljini, a 2018.godine kompletno opremljen savremenom linijom za pakovanje po najvisim svetskim standardima. Višegodišnje iskustvo i rad na poštovanju politike kvaliteta, učinili su naše proizvode po meri i želji kupaca. U cilju da naši proizvodi budu bezbedni i vrhunskog kvaliteta, primenjujemo HACCP sertifikovan sistem kvaliteta. Zbog svega toga SITI d.o.o. ima otvorena vrata kod svih značajnih trgovinskih preduzeća u Srbiji,Severnoj Makedoniji,BiH,Crnoj Gori,Sloveniji,Hrvatskoj,Ruskoj Federaciji,EU,USA…

Da su naši proizvodi visokog kvaliteta potvrđuju i nagrade osvojene na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu : Zelena maslina bez koštice 720ml, Šampinjoni marinirani rezani 720ml i Šampinjoni marinirani celi 720ml dobitnici su Zlatnih medalja za kvalitet, a Šampinjoni marinirani rezani 720ml su od strane stručne komisije ocenjeni kao Šampion u grupi proizvoda.

Kvalitet:

U cilju da naši proizvodi budu bezbedni i vrhunskog kvaliteta, uveli smo i primenjujemo principe HACCP sistema. Eksterno sertifikaciono telo TMS CEE d.o.o. svake godine prati naš rad i potvdrđuje uspešnost u postizanju ovog cilja.

Rezultat našeg rada su zadovoljni potrošači, što potvrđuju i nagrade osvojene na brojnim sajmovima. Na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu naši proizvodi su dobitnici nagrada za kvalitet:

  • Šampinjoni marinirani rezani 720ml - Zlatna medalja za kvalitet i Šampion u grupi proizvoda
  • Šampinjoni marinirani celi 720ml - Zlatna medalja za kvalitet
  • Zelena odgorčena stona maslina bez koštice 720ml - Zlatna medalja za kvalitet

U firmi SITI d.o.o. se stalno ulažu napori da naši proizvodi održe visok kvalitet. Naši zaposleni imaju stalne edukacije i prate novine u našoj branši kako u zemlji tako i u svetu. Redovno posećujemo svetske sajmove hrane, medju kojima je i vodeći sajam hrane Anuga, Keln.

Proizvodi:

MASLINOVO ULJE:

U saradnji sa našim dugogodišnjim saradnicima SITI d.o.o. je na naše tržište plasirao robnu marku maslinovog ulja CLEMENTE od probranih plodova masline sunčane Italije.

MASLINE:

SITI d.o.o., kao kompanija profesionalno orijentisana ka pakovanju maslina, svojim kupcima može ponuditi veliki izbor zelenih i crnih maslina, različitih tipova-sorti, veličina-kalibracija od Large do S.S.Mammotha i u različitim pakovanjima.

ŠAMPINJONI:

SITI d.o.o. svojim kupcima može ponuditi veliki izbor CELIH I REZANIH MARINIRANIH ŠAMPINjONA, u različitim vrstama i veličinama ambalaže

KORNIŠONI:

Za sve ljubitelje slano - kiselog programa SITI d.o.o u ponudi ima i marinirane Krastavčiće različitih kalibracija.

FEFERONE:

Uživanje u ljutini papričica za sladokusce je neopisivo zadovoljstvo lebdenja između mira i žestine.
U asortimanu SITI d.o.o. naši potrošači mogu naći Papričice marinirane ljute u staklenoj i plastičnoj ambalaži različitih veličina.

Privatne robne marke:

Za sve vaše ideje tu smo da pomognemo u realizaciji istih. Ne samo u pakovanju proizvoda već i u dizajnu prepoznatljive etikete kao i sugestija prilikom odabira ambalaže, imamo znanje i iskustvo da za vas realizujemo vašu robnu marku.