SITI

PRELJINA BB
32212, ČAČAK
KONTAKT
phone Telefoni:
032 382 210
032 382 211
063 602 213

Fax :  032 382 211
  

Kontakt osoba :  
MILOLJUB RADISAVČEVIĆ

Lista proizvoda:

  • FEFERONI, KONZERVISANI
  • KRASTAVAC, KONZERVISAN
  • MASLINE, KONZERVISANE
  • PEČURKE GAJENE, PRIPREMLJENE ILI KONZERVISANE U SIRĆETU ILI SIRĆETNOJ KISELINI

Opisi proizvoda :

  • BLAGO LJUTE GRČKE PAPRIČICE /TEGLA I DOJPAK/ ŠAMPINJONI CELI I REZANI IZ SOPSTVENE PROIZVODNJE /LIMENKA, TEGLA, DOJPAK/ KRASTAVČIĆI U MARINADI RAZLIČITIH KALIBRACIJA.
  • MASLINA ZELENA SA KOŠTICOM, BEZ KOŠTICE, PUNJENA PAPRIKOM I BADEMOM, MASLINA CRNA PRIRODNA, SA I BEZ KOŠTICE /LIMENKA,TEGLA,DOJPAK/O nama

Siti DOO Čačak

Preduzeće SITI d.o.o. se bavi proizvodnjom i prodajom maslina, šampinjona i raznih vrsta povrća. Naša firma ima izuzetno ozbiljne poslovne odnose sa vodećim proizvođačima maslina iz žarkog podneblja Grčke, sa Halkidikija. Pažljivim odabirom proizvođača plodova masline, došli smo do visoko kvalitetnih i cenom pristupačnih proizvoda. Dobri plodovi, sa kompletnom atestnom dokumentacijom, savremeni proizvodni pogon, izgrađen 2005. godine u Preljini, višegodišnje iskustvo i rad na poštovanju politike kvaliteta, učinili su naše proizvode po meri i želji kupaca. U cilju da naši proizvodi budu bezbedni i vrhunskog kvaliteta, primenjujemo ISO 9001 i HACCP sertifikovan sistem. Zbog svega toga SITI d.o.o. ima otvorena vrata kod svih značajnih trgovinskih preduzeća u Srbiji.


Kvalitet

U cilju da naši proizvodi budu bezbedni i vrhunskog kvaliteta, uveli smo iprimenjujemo sistem menadžmenta kvalitetom po zahtevima standarda ISO 9001:2008, pritom poštujući principe HACCP sistema. Eksterno sertifikaciono telo TÜV SÜD svake godine prati naš rad i potvdrđuje uspešnost u postizanju ovog cilja.

Rezultat našeg rada su zadovoljni potrošači, što potvrđuju i nagrade osvojene na brojnim sajmovima. Na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu 2013 god. naši proizvodi su dobitnici nagrada za kvalitet:

• Šampinjoni marinirani rezani 720ml - Zlatna medalja za kvalitet i Šampion u grupi proizvoda

• Šampinjoni marinirani celi 720ml - Zlatna medalja za kvalitet

• Zelena odgorčena stona maslina bez koštice 720ml - Zlatna medalja za kvalitet

Nagrade, priznanja i sertifikati - Siti DOO Čačak

U firmi SITI d.o.o. se stalno ulažu napori da naši proizvodi održe visok kvalitet. Naši zaposleni imaju stalne edukacije i prate novine u našoj branši kako u zemlji tako i u svetu. 2013, 2015. i 2017. smo posetili vodeći sajam hrane u svetu Anuga, Keln.


Proizvodi

Proizvodi - Siti DOO Čačak

SITI d.o.o. prerađuje, puni i pakuje isključivo prvoklasno birane plodove MASLINA, ŠAMPINJONA, LJUTIH PAPRIČICA I KRASTAVACA...


Masline

Masline - Siti DOO Čačak

SITI d.o.o., kao kompanija profesionalno orijentisana ka pakovanju maslina, svojim kupcima može ponuditi veliki izbor zelenih i crnih maslina, različitih tipova-sorti, veličina - kalibracija od Large do S.S.Mammotha i u različitim pakovanjima.

Masline, zelene i crne - Siti DOO Čačak


Šampinjoni

Šampinjoni - Siti DOO Čačak

ŠAMPINJONI, jedna od najpoznatijih vrsta jestivih pečurki, su retka biljna hrana koja se može na tako različite načine spremati, ima dobar ukus, podstiče apetit, a ujedno ima i visoku hranljivu vrednost.

SITI d.o.o. svojim kupcima može ponuditi veliki izbor CELIH I REZANIH MARINIRANIH ŠAMPINJONA, u različitim vrstama i veličinama ambalaže.

Šampinjoni pakovajna - Siti DOO Čačak


Papričice

Papričice - Siti DOO Čačak

Lekovitost ljute paprike dokazana je kod snižavanja nivoa krvnog pritiska i holesterola i upotreba u vidu dijetetskog dodatka u regulisanju ispoljavanja diabetičnih promena u metabolizmu.

U asortimanu SITI d.o.o. naši potrošači mogu naći papričice marinirane ljute u staklenoj i plastičnoj ambalaži različitih veličina.


Kornišoni i papričice - ambalaže - Siti DOO Čačak


Krastavčići

Krastavčići, kornišoni - Siti DOO Čačak

Za sve ljubitelje slano - kiselog programa SITI d.o.o u ponudi ima i marinirane krastavčiće različitih kalibracija.


Kompletan proizvodni program

Kompletan proizvodni program, sa svim tehničkim karakteristikama, vrstama pakovanja i ostalim bitnim podacima možete pogledati u tabelarnom prikazu na sledećem linku .

You can download sales presentation on the following link .FRIKOM POVRCECAPORIONESITI