GRAND KAFA

TROPIC TRADE

PALMIRA TOLJATIJA 5/4
11070, NOVI BEOGRAD

Telefoni:
011 3191 626
011 2690 789
011 3191 347
011 2600 557
011 2693 291

  Fax: 011 3191 291
 


Lista proizvoda:

  • RIBA I PROIZVODI OD RIBE
  • TRGOVINA; EXPORT-IMPORT - HRANA

Opisi proizvoda :

  • DISTRIBUCIJA SVEŽE, ZAMRZNUTE I DIMLJENE MORSKE I REČNE RIBE: SAMOSTALNE RADNJE, RIBARNICE, TRGOVINSKI LANCI POPUT DELHAIZE, MERCATOR, UNIVEREXPORT, METRO... SERTIFIKOVANO HACCP SISTEMOM BEZBEDNOSTI HRANE.
  • RIBARNICE I PEČENJARE NA PIJACAMA: STARI MERKATOR 2690 789, BANJICA 2668 206, ZEMUN 2198 450, KALENIĆ 2444 444, BANOVO BRDO 3573 451

Galerija:
O nama

Firma Tropic Trade, Beograd osnovana je 1992. godine. Osnovna delatnost je proizvodnja, uvoz i distribucija žive, sveže ismrznute ribe. Danas je firma Tropic trade lider u proizvodnji i distribuciji ribe na domaćemtržištu. Naša tržišno orijentisana kompanija koja garantuje visok kvalitet svojih proizvoda i usluga negujući saradnju sa svojim partnerima i kupcima. Za sektor proizvodnje i preradu ribe zadužen je Tropic Ribarstvo, naša sestrinska firma u Banja Luci. Proizvode prodajemo na čitavoj teritoriji Srbije i Bosne i Hercegovine i uspešno ih izvozimo na tržišta Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Makedonije, Rumunije, Italije i Nemačke. Ponosno ističemo da izvozimo preko 70% od ukupnog izvoza ribe iz BiH.

Dobitnici smo Zlatne evropske nagrade za kvalitet u prehrambenoj industriji (Pariz, 2001.), a kvalitet naših proizvoda je više puta nagrađivan na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu. Standard sigurnosti hrane (HACCP) smo u proizvodnju uveli 2008. godine, a iste godine, naš pogon za preradu ribe u Banja Luci registrovan je za izvoz ribe u Evropsku uniju sa izvoznim brojem R-3-011.


Proizvodnja

Proizvodnja kalifornijske pastrmke obavlja se u bazenskom uzgoju na tri ribogajilišta: Ribnik, Jezero i Krupa na Vrbasu dok godišnja proizvodnja iznosi 1,500 tona. Ukupna vodena površina tih ribogajilišta iznosi 28,700 metara kvadratnih.

Prerada ribe obavlja se u pogonu smeštenom u distributivnom centru Klašnik, 6 km od Banjaluke, dok se za odvijanje procesa proizvodnje, prerade i prodaje ribe koristi vlastiti vozni park. Uz pomoć HACCP sistema i sljedivosti naše proizvodnje, naši proizvodi se mogu naći širom Evropske Unije.


Maloprodaja

Pored veleprodaje, otvorili smo i pet ribarnica u Beogradu. Ribarnice Tropic su u funkciji ispunjavanja želje kupaca da dobiju najbolji kvalitet naših proizvoda. S obzirom da pripremanje ribe kod kuće oduzima dosta vremena i energije mi Vam omogućavamo da se u našim ribarnicama riba spremi ili na roštilju ili u fritezi.


Veleprodaja

Tropic trade snabdeva ribarnice i markete u celoj Srbiji, javna preduzeća, bolnice i škole a ekskluzivnom robom snabdevamo poznate beogradske restorane. Naši proizvodi se pod brand name-om Tropic mogu naći u svim mega marketima (Rodić, Maxi, Univerexport, Metro, Magnetron, Veropoulos itd.). Robu isporučujemo “na vrata kupca” sopstvenim vozilima na propisani način i po određenom temperaturnom režimu.


Distribucija

Za nesmetano odvijanje procesa proizvodnje, prerade i prodaje ribe koristimo vlastiti vozni park kojeg čine hladnjače različitog kapaciteta i različitih namena, te specijalizovana vozila za prevoz žive ribe.

Sva vozila opremljena su potrebnom opremom pomoću koje se riba i riblji proizvodi prevoze na propisani način i po određenom temperaturnom režimu, tako da kvalitet proizvoda ostaje nepromenjen.

Već dugi niz godina, našim proizvodima uspješno snabdevamo ribarnice, restorane i trgovačke lance na teritoriji Srbije i Bosne i Hercegovine.


Promo film