GRAND KAFA

NEDELJKOVIĆ IM

ZMAJ JOVINA 13
22425, ŠAŠINCI

Telefoni:
022 684 022
022 684 442
022 684 221

  Fax: 022 684 221
 


Lista proizvoda:

 • MESO GOVEĐE I JUNEĆE, SVEŽE ILI RASHLAĐENO, TRUPOVI, POLUTKE I ČETVRTI
 • MESO GOVEĐE, JUNEĆE ILI TELEĆE, SVEŽE ILI RASHLAĐENO, U KOMADIMA SA ILI BEZ KOSTIJU
 • MESO SVINJSKO, SVEŽE ILI RASHLAĐENO, BUTOVI, PLEĆKE I KOMADI
 • MESO SVINJSKO, SVEŽE ILI RASHLAĐENO, TRUPOVI I POLUTKE
 • KOBASICE
 • KOBASICE BARENE
 • KOBASICE SUŠENE ILI DIMLJENE
 • MAST SVINJSKA, ČVARCI I SLIČNO
 • MESNI DELIKATESI
 • MESNI SPECIJALITETI
 • MESO GOVEĐE, SUŠENO, SOLJENO ILI DIMLJENO
 • MESO SUŠENO, SOLJENO ILI DIMLJENO
 • MESO SVINJSKO, SUŠENO, SOLJENO ILI DIMLJENO
 • SLANINA


  Galerija:
  O nama

  Klanica i prerada mesa "Nedeljković" osnovana je, danas već daleke 1989. godine. Razloga za to je bilo više, a jedan od najvažnijih je svakako bila činjenica da je za jednu takvu proizvodnju u Šašincima i selima u okruženju, postojala značajna sirovinska baza. Drugi važan razlog bila je blizina Beograda, zasigurno najvećeg tržišta u ovoj zemlji. Klanica "Nedeljković" je osnovana kao porodična firma i takva je ostala do danas. Počela je da radi sa tri zaposlena radnika i jasno određenim razvojnim planom. Da je plan bio dobar i ostvarljiv potvrđuje podatak da danas u klanici "Nedeljković" radi stotinu radnika, a u krajnjoj fazi izgradnje je i novi pogon za preradu mesa. Trenutni kapaciteti omogućavaju dnevno klanje od 600 tovljenika, 50 junadi i proizvodnju 15000kg različitih mesnih prerađevina, uz dodatak komora za zrenje trajnih kobasica ukupnog kapaciteta 5000kg u jednoj šarži.

  Nedeljkovići su se od prvog dana trudili da obezbede najkvalitetniju sirovinu za svoj pogon, jer su znali da samo tako mogu obezbediti i visok kvalitet finalnih proizvoda. Da bi poboljšali potencijal sirovinske baze u neposrednom okruženju Nedeljkovići su, proteklih godina, podelili poljoprivrednim proizvođačima petstotina nazimica za priplod.

  Proizvodnju mesnih prerađevina kontrolišu dva tehnologa kojima na raspolaganju stoji odgovarajuća laboratorija u samom pogonu. Za kvalitet i zdravstveno stanje prispele stoke zaduženi su dva republička inspektora koji budno prate da do krajnjeg potrošača stignu zdravstveno potpuno ispravni proizvodi. Da bi bili potpuno sigurni u ono što rade Nedeljkovići su angažovali Institut za veterinarstvo iz Novog Sada koji uredno i redovno kontroliše kvalitet proizvodnje.

  Klanica i prerada mesa "Nedeljković" proizvodi sveže svinjsko, goveđe, juneće, teleće, ovčije, jagnjeće i praseće meso i preko pedeset različitih vrsta trajnih i polutrajnih proizvoda od mesa vrhunskog kvaliteta po najpoznatijim domaćim i stranim recepturama.

  Tri radnika 1989.god. – 370 2016. to je Klanica i prerada mesa ''Nedeljković'' danas. Od dve, tri zastarele mašine došlo se do najmodernijih linija za preradu mesa poznatih svetskih proizvođača. Klanica "Nedeljković" poseduje liniju za klanje krupne stoke i liniju za klanje sitne stoke. Klanica "Nedeljković" poseduje izvoznu dozvolu br.125 izdatu od nadležnog ministarstva.

  Od male prostorije u kojoj su počeli svoj biznis Nedeljkovići su došli do velikog, modernog pogona, čija arhitektura služi kao ukras sela. Firma "Nedeljković" danas raspolaže voznim parkom od dvadeset vozila koja joj omogućavaju da u najkraćem vremenu stigne i do najudaljenijeg kupca. Tržište klanice nije više malo.Vozila firme "Nedeljković" voze gotove proizvode u sve krajeve naše zemlje – od Novog Sada, Sombora i Zrenjanina do Vranja, Niša, Pirota, Leskovca i Užica, pa čak i na crnogorsko primorje i u Makedoniju. Roba se odvozi do više od dve hiljade kupaca.

  Nedeljkovići raspolažu i sopstvenom maloprodajnom mrežom koju čine petnaest moderno opremljenih prodavnica. Planirano je da se ovaj broj bar udvostruči. Nedeljkovići su i sponzori velikog broja kulturnih i sportskih priredbi.

  Kad se pomene geografsko poreklo proizvoda obično se pomisli na vino, ali i mesarski proizvodi mogu da imaju i geografsko poreklo.Sremski kulen i sremska kobasica su dokaz za to. Nedeljkovići planiraju da u najskorije vreme proizvedu i zaštite sremski kulen i sremsku kobasicu koji će biti, po kvalitetu, bez premca na tržištu.

  Klanica i prerada mesa "Nedeljković" iz Šašinaca, je za šesnaest godina postala značajan proizvođač, sve prisutniji, sve poznatiji i priznatiji na tržištu. Klanica i prerada mesa "Nedeljković" planira dalji razvoj i modernizaciju proizvodnje. Posebna pažnja se obraća na permanentno poboljšanje kvaliteta proizvoda i usluge, čemu u prilog govori i činjenica da je Klanica i prerada mesa "Nedeljković" nosilac nekoliko desetina zlatnih i srebrnih medalja za kvalitet, osvojenih na Novosadskom poljoprivrednom sajmu proteklih pet godina ...


  Asortiman  Sveže meso

  Cepana polutka

  Cepana polutka


  Francuska obrada

  Francuska obrada


  Milanska svinjska obrada

  Milanska obrada svinjska


  Svinjski vrat

  Svinjski vrat


  Svinjski kare sa fileom

  Svinjski kare sa fileom


  Slanina za sušenje

  Slanina za susenje


  Neobrađena slanina

  Neobradjena slanina


  Svinjska plećka S/K

  Svinjska plecka s/k


  Svinjska plećka B/K

  Svinjska Plecka B/K


  Laks kare

  Laks Kare


  But za sušenje

  But za sušenje


  Plećka za sušenje

  Plećka za sušenje


  Tvrda masnoća bez kožice

  Tvrda Masnoca bez kožice


  Kompenzovana pola juneća

  Kompenzovana pola juneća


  Juneći zadnji čerek

  Juneći zadnji čerek


  Prednji čerek sa pauflekom

  Prednji čerek sa pauflekom  Prerađevine od mesa

  Pekarska viršla

  Pekarska Viršla


  Posebna kobasica

  Posebna Kobasica


  Šunka u crevu

  Šunka u crevu


  Bačka kobasica

  Bačka Kobasica


  Parizer

  Parizer


  Alpska kobasica

  Alpska Kobasica


  Pizza šunka

  Pizza šunka


  Sendvič pizza šunka

  Sendvič pizza šunka


  Bačka kobasica

  Bačka Kobasica


  Mesni narezak u crevu

  Mesni narezak u crevu


  Posebna kobasica mini

  Posebna kobasica mini


  Parizer mini

  Parizer mini


  Kamp kobasica mini

  Kamp kobasica mini


  Bačka kobasica mini

  Bačka kobasica mini


  Komadno meso

  Komadno meso


  Novosadska kobasica

  Novosadska kobasica


  Panceta vakuum

  Panceta vakuum


  Dimnjeni vrat u mrežici

  Dimnjeni vrat u mrežici


  Tirolska plećka

  Tirolska plećka


  Hamburška slanina specijal vakuum

  Hamburška slanina specijal vakuum  Trajni proizvodi

  Čajna kobasica

  Čajna kobasica


  Panonska kobasica

  Panonska kobasica


  Panonska ljuta kobasica

  Panonska ljuta kobasica


  Pečenica

  Pečenica