GRAND KAFA

KULEN VOJNOVIĆ

ROMANIJA 33
22223, KUZMIN

Telefoni:
022 664 367
064 2805 218
063 554 407

 

Kontakt osoba :  
SAŠA VOJNOVIĆ
NENAD VOJNOVIĆ

Lista proizvoda:

  • MESNE PRERAĐEVINE

Opisi proizvoda :

  • DOMAĆI MESNI PROIZVODI VRHUNSKOG KVALITETA - DOMAĆI KULEN, DOMAĆA KOBASICA, DOMAĆA SLANINA ...

Galerija:Porodično gazdinstvo VOJNOVIĆ

Kada se pozivamo na domaći proizvod moramo biti svesni da njegov kvalitet treba da bude na najvišem nivou. Nekada su domaćinstva izrađujući prozvode za sopstvene potrebe, birala najkvalitetnije sastojke i to je ono što ih razlikuje od savremenih industrijskih proizvoda. Želeći da sačuvamo tradiciju i jedinstveni kvalitet, mi smo odlučili da se pridružimo onom manjem broju proizvođača kojima je stalo do toga.

Sremski kulen Vojnović

Naša tradicija ovakvog poslovanja počinje osamdesetih godina kao porodičan posao, koji je brojao četiri člana, vremenom i sticanjem dodatnog iskustva uz usavršavanje širili smo paletu proizvoda i podizali na viši nivo. Danas možemo da se pohvalimo kako brojem članova porodice, tako i mnoštvom priznanja i nagrada od kojih su nam najvažniji naši verni kupci.

Posebno moramo da istaknemo proizvod po kom se prepoznajemo a to je sremski kulen. Naš cilj je da našu trpezu preselimo u Vaš dom.


Domaći mesni proizvodi vrhunskog kvaliteta

Domaći kulen

Sremski kulen Vojnović

Sremski kulen Vojnović

Domaća slanina

Vojnović - Domaća slanina

Domaća kobasica

Vojnović - Sremska kobasica


VOJNOVIĆI na takmičenju u završnoj fazi za najbolju Srpsku kobasicu

Ukupno 12 predstavnika domaće mesne industrije, od velikih kompanija do poljoprivrednih gazdinstava, učestvuje u prvom takmičenju Privredne komore Srbije za izbor najbolje srpske kobasice. Na javni poziv PKS za Odabir najbolje srpske kobasice prijavile su se kompanije „Topola“, „Neoplanta“, „Carnex“, „Juhor“, „Zlatiborac“, „Gombit“, AD „Bačka“, zemljoradničke zadruge „Budućnost“ i „Trlić“, SUTR „DUKAT“ iz Pirota, kao i poljoprivredna gazdinstva Sava Graorac iz Kovilja i Nenad Vojnović iz Kuzmina.

Vojnović - Domaća slanina

Cilj takmičenja je unapređenje konkurentnosti i prepoznatljivosti domaćih proizvođača i proizvoda sa dodatom vrednošću i izgradnja brenda „srpska kobasica“. Proizvod „srpska kobasica“ standardno se proizvodi u Srbiji, pripada grupi barenih kobasica, u skladu sa važećim propisom o kvalitetu proizvoda od mesa, ali do sada nije registrovan ni zaštićen u Zavodu za intelektualnu svojinu. Uz veliku konkurenciju na tržištu, neophodno je unaprediti prepoznatljivost kvalitetnog domaćeg proizvoda, što je i osnovni cilj čitave akcije, objašnjavaju organizatori takmičenja.

VOJNOVIĆI na XVIII Sremskoj kulenijadi u Erdeviku

Vojnović - Domaća slanina

Osnovna ideja Sremske kulenijade je promocija najvrednijeg i najatraktivnijeg proizvoda od svinjskog mesa – kulena. Učesnici manifestacije imali su aktivnosti takmičarskog tipa, a za posetioce je bio bogat kulturno-umetničkim program. Na manifestaciji učestvuje preko 150 izlagača: proizvođača kulena, vina, rakije, meda... a manifestaciju poseti više od 7.000 ljudi iz zemlje i regiona.

Vojnovići Kulenijada Kuzmin 2017

Vojnović - Domaća slanina

Na održanoj Sremskoj kulenijadi u Kuzminu porodično gazdinstvo Vojnović osvojilo je skromno 1 mesto. To je ono po čemu se mi prepoznajemo, jer kupci znaju zašto!


Vojnovići u emisiji Farma

Vojnovići u emisiji Znanje imanje

Vojnovići u emisiji Biram selo