GRAND KAFA

ELMED

JNA 166
21235, TEMERIN

Telefoni:
021 844 767
021 844 787
021 844 797

  Fax: 021 844 767
 


Lista proizvoda:

 • OPREMA - HRANA
 • OPREMA - PIĆE

Opisi proizvoda :

 • ELMED LOGISTIKA: RAZVOJ I INTEGRACIJA SOFTVERSKIH REŠENJA ZA MAGACINSKO POSLOVANJE, ISPORUKA I MONTAŽA POLIČNIH I REGALNIH SISTEMA ZA SKLADIŠTENJE.
 • PROIZVODNJA SAMOLEPLJIVIH ETIKETA U ROLNI, PROCESNA OPREMA, INSPEKCIJSKI SISTEMI - ISPRAVNOG ZATVARANJA, NIVOA PUNJENJA, DETEKCIJA POSTOJANJA VAKUUMA I PRITISKA, PRAZNIH LIMENKI, CURENJA, KONTROLNA VAGE, KOMBINOVANA INSPEKCIJA
 • SISTEMI ZA ETIKETIRANJE: ETIKETIRKE, PRINT & APLLY REŠENJA, DIREKT TERMINAL I TERMINAL TRANSFER ŠTAMPAČI ZA ŠTAMPU SAMOLEPLJIVIH ETIKETA,
 • SISTEMI ZA INDUSTRIJSKO OBELEŽAVANJE,INSPEKCIJU I ETIKETIRANJE, INK JET ŠTAMPAČI, RUČNI INK JET ŠTAMPAČI,LASERSKI ŠTAMPAČI,POTROŠNI MATERIJAL, PRINT & APLLY SISTEMI,FOLIJSKI ŠTAMPAČI,KODERI VELIKIH KARAKTERA,TRAJNO OBELEŽAVANJE METALA,METAL DETEKTORI
 • TRANSPORTNE TRAKE, RIBONI, NAMENSKA REŠENJA ZA OBELEŽAVANJE EKSTRUDIRANIH PROIZVODA, BEZKONTAKTNO OBELEŽAVANJE, OBELEŽAVANJE PALETA, OBELEŽAVANJE KUTIJA, BAR KOD ŠTAMPAČI
 • ZASTUPNIK I OVLAŠĆENI SERVISER VODEĆIH SVETSKIH PROIZVOĐAČA U OBLASTI INDUSTRIJSKOG OBELEŽAVANJA I KONTROLE.

Galerija:O nama

Od osnivanja 1990. godine aktivnosti kompanije ELMED su koncentrisane na isporučivanje integrisanih rešenja za kodiranje, etiketiranje i kontrolu proizvoda. Rad i razvoj našeg tima, koji broji preko 40 obučenih stručnjaka, zasnovan je na profesionalizmu i entuzijazmu u pristupu najnovijm tehnologijama u oblasti industrijskog obeležavanja.

Kao generalni zastupnik i ovlašćeni serviser široke palete svetski afirmisanih brendova u oblasti industrijskog obeležavanja i kontrole u mogućnosti smo da na adekvatan način odgovorimo na zahteve kupca.

Imajući u vidu kvalitet usluge i prateći tržišne trendove, ELMED je pored postojeće delatnosti pokrenuo proizvodnju samolepljivih etiketa u blanko i kolor varijanti, kao i proizvodnju transportnih sistema, nosača i stalaka i na taj način zaokružio svoju ponudu.

Konstantnim napretkom, razvojem i višegodišnjim iskustvom ELMED je danas neosporni lider u oblasti industrijskog obeležavanja u Srbiji i regionu.

Politika kvaliteta

ISO 9001:2015

Politika kvaliteta preduzeća ELMED je zasnovana na savremenim tržišno orijentisanih principima:

 • Kontinuiranim ispunjavanjem zahteva, potreba i očekivanja svakog pojedinačnog kupca gradimo dugoročne partnerske odnose sa kupcima
 • Održavanjem visokog nivoa kvaliteta proizvoda, tačnosti isporuke, konkurentskim odnosom cene i kvaliteta, obezbeđenjem pravovremene i kompletne postprodajne podrške postavljamo temelje poverenja naših kupaca
 • Konstantnim podsticanjem stručnog usavršavanja ljudskih resursa kroz interne i eksterne edukacije, ostvarujemo visok nivo stručnosti i kompetentnosti rukovodstva i zaposlenih
 • Uspostavljanje partnerskih odnosa sa dobavljačima i njihova sposobnost da se prilagode zahtevima tržišta jedan su od važnih elemenata za poboljšanje kvaliteta
 • Vođeni principom neprekidnog napretka radimo na izgradnji imidža kompanije i povećvanju tržišnog učešća
 • Doslednim poštovanjem zakona, propisa , standarda kao i ugovornih obaveza obezbeđujemo kontinuirani rad kompanije

Rukovodstvo i svi zaposleni u kompaniji ELMED d.o.o. kroz svakodnevno obavljanje svojih aktivnosti, rukovodeći se principom kontinualnog unapređenja svoga rada i sistema menadžmenta kvalitetom prema zahtevima standarda ISO 9001:2015, i ispunjavajući ciljeve kompanije, na efikasan i efektivan način, uspostaviće sklad između interesa kompanije i interesa kupaca.


Misija i vizija

Misija

Budućnost pripada modernim i inovativnim preduzećima, koja brižno planiraju i strateški upravljaju svojim poslovanjem. Naša misija je da stalnim usvajanjem novih znanja, neprekidnim podizanjem kvaliteta naših proizvoda i usluga i izradom specifičnih rešenja prilagođenih konkretnim potrebama, stvaramo rešenja koja će olakšati našim klijentima da ostvare svoje ciljeve i unaprede svoje poslovanje.

Vizija

Naša vizija je da budemo prepoznatljivi i cenjeni kao lider u oblasti industrijskog obeležavanja u regionu.

Cilj

Konstantan razvoj i proširenje našeg poslovanja kroz unapređenje sopstvenih mogućnosti, predstavlja jedan od naših osnovnih ciljeva. Kroz negovanje odnosa koje imamo prema svojim ciljnim grupama:

 • klijentima želimo da pružimo najsavremenija rešenja koja će im olakšati postizanje sopstvenog uspeha
 • u odnosima sa partnerima želimo da opravdamo i unapredimo partnerske statuse stvarajući dodatnu vrednost za obe strane
 • zaposlenima želimo da pružimo mogućnost usavršavanja na ličnom I profesionalnom nivou
 • Cilj nam je biti prvi izbor klijentima zbog znanja, kvaliteta i pouzdanosti.

Proizvodi i tehnologije

ELMED je tokom više od 20 godina rada osigurao poziciju lidera u oblasti industrijskog obeležavanja, etiketiranja, inspekcije i sledljivosti proizvoda. Tokom dugogodišnjeg razvoja firme svoje poslovanje smo upotpunili proizvodnjom samolepljivih etiketa, projektovanjem i proizvodnjom namenskih transportnih sistema i opreme, kao i izvođenjem specijalnih inženjerskih projekata. Prateći zahteve tržišta, svoje poslovanje smo proširili i na projektovanje i izradu integrisanih softverskih rešenja u oblasti industrijske proizvodnje i magacinskog poslovanja.

Kodiranje i markiranje

ELMED je ekskluzivni zastupnik vodećih svetskih brendova u oblasti industrijskog kodiranja i markiranja. Svojim dugogodišnjim iskustvom i stečenim znanjima u mogućnosti smo da Vam obezbedimo širok spektar rešenja u skladu sa Vašim zahtevima.

Kontinualni ink jet

Domino je neprikosnoveni lider u industriji kontinualnog ink jet (CIJ) obeležavanja i postavio je industrijski standard za kvalitet štampe, pouzdanost i svestranost tokom više od 30 godina postojanja.

Domino industrijski ink jet štampači mogu štampati tekst i grafike jednostavne za prepoznavanje i čitanje, kako bi omogućili identifikaciju proizvoda na površinama od stakla, plastike, metala i gume. Oni nude širok spektar pogodnosti.

Termal ink jet

Ukoliko tražite rešenje za obeležavanje koje je fleksibilno, predviđeno za laku integraciju u vaš proizvodni proces i dizajnirano za štampu u visokoj rezoluciji na velikim brzinama sa maksimalnom pouzdanošću, G-serija je ono što tražite.

Specijalizovani za štampu u visokoj rezoluciji, Domino termal ink jet printeri G-serije nude mnogo prednosti.

Folijski štampači

Domino termal transfer štampači (TTO) V-serije mogu štampati promenljive podatke, barkodove, logoe u kvalitetu štampe od 300 dpi na fleksibilnu foliju za pakovanje i etikete za široki spektar proizvodnih i aplikacija za pakovanje.

Domino Termal Transfer štampači imaju mogućnost štampe promenljivog teksta (u bilo kom true type fontu), grafika, bar kodova, kao i 2D kodova na foliji, filmu i etiketama i time omogućava da upakovani proizvod bude lakše identifikovan i lepše izgleda.

Lasersko kodiranje

Lasersko obeležavanje je bez kontaktna metoda štampe koja nudi prednosti u odnosu na druge tehnologije, uključujući kvalitet štampe, trajnost i manje potrošnog materijala.

Print & Apply sistemi

Print&Apply sistemi za štampanje i automatsko apliciranje etiketa osiguravaju ispunjenje svih industrijskih zahteva u pogledu sledljivosti, obeležavanja i identifikacije proizvoda, transportih pakovanja i paleta.

Piezo DOD štampači

Drop on Demand (DOD) je vrsta ink jet tehlogogije štampe gde se kapljice mastila izbacuju iz glave štampača samo kada je to potrebno. Kapljice se formiraju stvaranjem impulsa pritiska unutar glave štampača. Metod koji se koristi za generisanje pulsa pritiska stvara primarnu podkategoriju unutar DOD, nazvanu toplotna i piezoelektrična.

Valve jet DOD štampači velikih karaktera

U Valve jet tehnologiji (uključujući Macrojet i Case Coder štampače) serija unutrašnjih mlazeva se kontroliše putem ventila. Ventili se naizmenično otvaraju i zatvaraju kako bi proizveli tokove povremenih kapljica. Kada proizvod prođe naspram glave štampača, ove kapljice kreiraju karaktere i grafiku na rešetkastoj formaciji.

Domino Valve jet štampači velikih karaktera koriste različite varijante mastila za štampu teksta i varijabilnih podataka na poroznim i ne-poroznim materijalima.


Etiketiranje

LMED je zastupnik svetski poznatih brendova u oblasti etiketiranja proizvoda. Zahvaljujući svom dugogodišnjem iskustvu i proizvodnim kapacitetima, možemo da obezbedimo širok spektar kvalitetnih i pouzdanih rešenja za etiketiranje, bilo kao glave za etiketiranje ili kompletne sisteme za najrazličitije aplikacije.

Glave za etiketiranje

Automatske glave za etiketiranje su rešenja koja unificirano i veoma pouzdano obeležavaju proizvod samolepljivim etiketama, u skladu sa najvišim standardima. U pitanju su najsavremeniji uređaji za etiketiranje, razvijeni za rad na velikim linijskim brzinama.

Sistemi za etiketiranje

Sistemi za etiketiranje nude pouzdana, precizna i trajna rešenja za potrebe automatskog lepljenja etiketa na proizvode različitih oblika. Maksimalna pouzdanost i vrhunski kvalitet, rezultat su dugogodišnjeg iskustva i tradicije u razvoju i izradi sistema za etiketiranje.

Sistemi za sliviranje

Finpac sistemi za sliviranje sadrže čitav spektar mašina za primenjivanje “shrink sleeves” tehnologije, koje kombinuju visok stepen italijanskih mehatroničkih rešenja sa jedinstvenom efikasnošću i odličnom pouzdanošću. Brzina u opsegu između 9.000 boca/h do 72.000 boca/h.


Pakovanje

Moderna industijska postrojenja se ne mogu zamisliti bez automatizovane linije pakovanja. Svaki vid automatizacije direktno utiče na povećanje efikasnosti proizvodnje. U skladu sa najnovijim svetskim trendovima i zahtevima za potrebom automatizacije linije pakovanja, ELMED pruža širok spektar industrijskih rešenja za formiranje i lepljenje transportnih kutija.

Apliciranje topljivog lepka

Automatski pištolji najnovije generacije pogodni su za aplikacije koje zahtevaju velike brzine, veliku preciznost, brze stope ciklusa i dug radni vek.

Nude veliku preciznost i kontrolu nanošenja topljivog lepka za mnoge primene, obezbeđujući pritom optimalnu ujednačenost i kvalitet aplikacije. Lak pristup grejaču omogućava brzu i laku zamenu što direktno dovodi do skraćenja vremena zastoja pri servisnim intervencijama. Izrađeni od visoko kvalitetnih komponenti i uz univerzalne drzače automatski pištolji omogućuju brzu i laku instalaciju.

Formiranje i lepljenje transportnih kutija

Pacbro je italijanska kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji sistema za formiranje i lepljenje transportnih kutija. Na tržištu posluje pod daleko poznatijim brendom Elena Marchetti.


Inspekcijski sistemi

U skladu sa najnovijim svetskim trendovima i zahtevima za sigurnošću i kvalitetom proizvoda i brenda, ELMED pruža širok spektar industrijskih rešenja za inspekciju i kontrolu proizvoda.

Inspekcija u industriji točenja

FT System nudi širok spektar rešenja za inspekciju pakovanja i linijsku kontrolu u industriji hrane i pića.

FT System oprema može da kontroliše staklena, plastična, metalna i laminirana papirna pakovanja u širokom spektru aplikacija kao što je ispitivanje boca, tegli, limenki, tuba i kartonskih pakovanja.

Sistemi za detekciju kontaminacije

Loma systems snadbeva industriju prerade i pakovanja hrane, olakšavajući usklađenost sa internacionalnim standardima o bezbednosti hrane, propisa o težini i kodeksa maloprodajne prakse, dok identifikuje defekte na proizvodu i eliminiše kontaminaciju širom prehrambene industrije.


Auto ID

U svojoj ponudi ELMED nudi rešenja za Auto ID koja omogućuju obeležavanje, identifikaciju, praćenje i upravljanje ljudskim resursima, proizvodima i mašinama.

Štampači etiketa

Termal transfer tehnologija omogućava veliku fleksibilnost prilikom štampe etiketa. Visok stepen pouzdanosti pri velikim brzinama štampe, uz nisku cenu održavanja, čini štampu etiketa izuzetno jednostavnom. Pored velike fleksibilnosti, štampači etiketa omogućavaju i značajne uštede u odnosu na tradicionalne načine štampe.


Razvoj softverskih rešenja

Uvidevši potrebu korisnika za kompletnim rešenjem u smislu obeležavanja i sledljivosti proizvoda ELMED je 2008. godine otpočeo sa razvojem sopstvenih softverskih aplikacija za tu namenu.

Kao rezultat dugogodišnjeg rada i prilagođavanja potrebama tržista u ovom trenutku postoje značajne referentne liste za sledeća softverska rešenja:

Rešenje za logistiku i magacinsko poslovanje

Kao rezultat dugogodišnjeg rada i prilagođavanja potrebama tržišta u ovom trenutku postoje značajne referentne liste u ovoj oblasti.

Loupe box
aplikacija za obeležavanje zbirnog pakovanja po GS1 standardu i pripremu za dalju Loupe Pallet i Loupe WMS obeadu
Loupe pallet
aplikacija za automatsko obeležavanje paletnog pakovanja po GS1 standardu i pripremu za dalju Loupe WMS obradu
Loupe WMS
aplikacija koja predstavlja centralizovan sistem gde se razni magacionerski zadaci upravljaju kroz korisničke interfejse na handheld uređaju ili radnoj stanici u magacinu

Rešenja za monitoring proizvodnje i opreme

Rešenje za merenje mase


Proizvodnja samoleplivih etiketa

Kako bi zaokružio svoju ponudu u oblasti industrijskog obeležavanja ELMED je pokrenuo sopstvenu proizvodnju samolepljivih etiketa. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i proizvodnim kapacitetima u mogućnosti smo da Vam ponudimo širok spektar rešenja u skladu sa Vašim zahtevima.

Logističke etikete

U skladu sa Vašim potrebama i zahtevima u mogućnosti smo da Vam ponudimo dve kategorije logističkih (blanko) etiketa, termal transfer i direkt termal etikete. Obe kategorije imaju primenu u proizvodnim i neproizvodnim delatnostima u zavisnosti od potreba korisnika.

Kolor etikete

UV flekso štampa je najbolji izbor štampe za sve vrste pakovne i transportne, primarne i sekundarne ambalaže.

ELMED svojim kupcima može da ponudi visoko kvalitetne nalepnice koje se štampaju tehnikom UV flekso štampe. Tehnologija flekso štampe koja se koristi u našem proizvodnom pogonu je ekološki ispravna i ne šteti životnoj sredini.