GRAND KAFA

PREMIER RAKIJA & BEER

PRIVREDNIKOVA 4B
21000, NOVI SAD

Telefoni:
021 443 195

 

Kontakt osoba :  
BOŽO CICMIL

Lista proizvoda:

  • ŽESTOKA ALKOHOLNA PIĆA
  • PIVA

Opisi proizvoda :

  • PREMIER LIKER - MALINA, VIŠNJA, MED
  • PREMIER PIVO - BELGIAN DUBBLE WIT, BELGIAN WIT, GERMAN PILSNER, GOLDEN ALE, MUNICH LAGER, PREMIER CRNO, PREMIER IPA
  • PREMIER RAKIJA - DUNJA, VILJAMOVKA, KAJSIJA, ŠLJIVA, LOZA

Galerija:Premier PIVARA

PREMIER PIVARA

Premier beer je novoosnovana novosadska pivara sa jasnim ciljem da pravi vrhunsko pivo namenjeno svim pivopijama. Uz dugogodišnje iskustvo u proizvodnji prvoklasnih rakija i pružanja odličnih ugostiteljskih usluga nadamo se da ćemo uspeti s našim pivima da osvojimo brojna srca i utolimo mnoge žeđi.

Istorija - PROMONT DISTILLERY

PROMONT DISTILLERY

Promont Group je osnovana 1958. godine u Novom Sadu. Najmlađi član ove grupe je Promont Distillery koja se bavi proizvodnjom visokokvalitetnih rakija od voća. Moderna fabrika čija je proizvodnja potpuno kompjuterizovana, uz nadzor najmodernije laboratorije u okviru kuće, ima kapacitet od 150.000 litara godišnje.

Premier RAKIJA

Prvoklasno voće, vrhunska tehnologija koja omogućava zadržavanje prirodnog mirisa voća, brižljivo balansirana jačina i stalna kontrola preko pedeset sastojaka naših rakija, omogućava da istinski uživate u svakoj kapi ovog jedinstvenog pića.

PREMIER RAKIJA

Sve rakije su prijatnog ukusa karakterističnog za vrstu voća. Sve rakije su prirodne 100% od voća od koga su proizvedene. Svi mirisi su prirodni. Voće od koga se proizvode rakije je prve klase iz koga se pre fermentacije odstranjuju koštice, semenke i peteljke. Fermentacija se odvija uz pomoć selektivnih kvasaca. Sve rakije pre flaširanja su harmonizovane starenjem minimalno 12 meseci u inox tankovima. Sve rakije su pre flaširanja hladno stabilizovane i filtrirane.

Premier rakije su namenjene poznavaocima i ljubiteljima dobrih, prirodnih rakija. Mi ih pravimo od kajsija, dunja, šljiva, krušaka Viljamovki i grožđa sorte Hamburg.

Beskompromisni kvalitet naših proizvoda višestruko su nagradile i komisije na različitim sajmovima i specijalizovanim manifestacijama. Rakije pakujemo u boce od 0,7 i 0,05 l.

Premier Rakija - TEHNOLOGIJA

Bogatstvo našeg regiona voćem - sirovinom za naše proizvode, opredelilo nas je da se proizvodnji rakije posvetimo sa najvećom pažnjom.

Potpuna posvećenost kvalitetu proizvoda zahtevala je nabavku najmodernije tehnologije. Celokupan proces proizvodnje organizovan je u nekoliko celina uz primenu standarda koji važe na tržištu evropske unije.

PREMIER RAKIJA TEHNOLOGIJA

Od odabira najkvalitetnijeg voća, njegovog pranja, odvajanja semenki i koštica, pasiranja ili mlevenja u kašu, preko kompjuterski kontrolisane fermentacije i destilacije u čuvenim destilacionim aparatima nemačke firme Arnold Holstein, do jednogodišnjeg odležavanja i inox posudama radi potpune harmonizacije arome, svaki korak pratimo i kontrolišemo u našoj laboratoriji.


Premier proizvodi

  • SVE PRIRODNO - Samo prirodni sastojci
  • PROIZVEDENO U SRBIJI - Proizvedeno u domaćoj zanatskoj pivari i destileriji.
  • PAKOVANJE - Rakija: 0,05, 0,7 i 5l Piva: 0,33 i 20l
  • SAVRŠENOG UKUSA - Jednom probajte, uvek se njemu vraćate.

Premier pivo

Belgian Double Wit

Premier Beer - Belgian Double Wit

Jako, svetlo, pšenično, nepasterizovano, nefiltrirano pivo. Isti začini kao kod Belgian wita, ali izmenjenim postupkom komljenja piva dobijen je izuzetno pun ukus i visok procenat alkohola. Pored aroma dobijenih pomenutim začinima u pivu se mogu osetiti i arome meda i zrelog voća nastela u procesu fermentacije.

Belgian Wit

Premier Beer - Belgian Wit

Svetlo, pšenično, nepasterizovano, nefiltrirano pivo. Tipičan predstavnik belgijskih pšeničnih piva začinjenih korom citrusa, korijanderom i kamilicom.

German Pilsner

Premier Beer - German Pilsner

Svetlo, nepasterizovano, nefiltrirano pivo. Svetlo žućkaste boje, laganog tela i prijatne gorčine. Često se za piva pilsner tipa kaže da su gorči brat blizanac lager piva. Premier pilsner je po svojim karakteristikama predstavnik nemačkih pilsnera, najzastupljenije i najprodavanije vrste piva na svetu.

Golden Ale

Premier Beer - Golden Ale

Svetlo, nepasterizovano, nefiltrirano pivo. Pivo je svetlo žute boje, umerenog tela i arome. Okarakterisao bih ga kao potrošačev prvi korak u svet craft piva, upravo zbog svoje umerene arome koja se jasno razlikuje od standardnih industrijskih piva, punoće koja se oseti, ali ne zasiti i balansa koji neće navesti , nekoga ko nije upoznat sa tehnologijom craft pivarstva, na pomisao da se radi o naparfemisanom, veštački doradjenom pivu...upravo takvi termini se susreću. Aroma koja se sreće kod ovog piva posledica je korišćenja hmelja citra.

Munich Lager

Premier Beer - Munich Lager

Tamno, nefiltrirano, nepasterizovano pivo. Netipičan je lager za domaće tržište, jedinstven, i kao takav pokazatelj da lager piva nisu samo ukusom siromašna piva kakva uglavnom srećemo na tržištu industrijskih piva. Pivo je zagasito žute boje, odnosno boje bakra i sa 21 EBC nalazi se blizu donje granice piva koja se deklarišu kao tamna. Blago karamelne je arome i laganog tela dobijenih kombinacijom sladova koji se koriste za dobijanje ovog piva.

Premier Crno - PORTER

Premier Beer - Crno

Crno, nefiltrirano, nepasterizovano pivo. Pivo tamno braon boje, punog tela, izražene arome kafe potekle on prženih sladova koji se koriste u procesu proizvodnje. Predstavnik engleskih lučkih piva, piva koja svojim ekstraktom i alkoholom daju snagu i izdržljivost.

Premier IPA

Premier Beer - IPA

Crno, nefiltrirano, nepasterizovano pivo. Pivo ćilibarne boje, srednje punoće tela, izuzetno aromatično. Aroma pre svega potiče od hmeljeva SIMCOE i MOSAIC koji se dodaju kako u kuvanju sladovine, tako i u postupku suvog hmeljenja (dry hop), karakterističnom za ovu vrstu piva.

Premier rakija

Premier rakija od dunje

Premier Rakija - DUNJA

Rakija Premier Dunja je proizvod koji se dobija 100% fermentacijom i destilacijom voćne komine dunje. Kao polazna sirovina za proizvodnju Rakije Premier Dunje su najkvalitetniji plodovi voća dunje. Alkohol 40,0 % vol.

Premier rakija od kajsije

Premier Rakija - KAJSIJA

Rakija Premier Kajsija je proizvod koji se dobija 100% fermentacijom i destilacijom voćne komine kajsije. Kao polazna sirovina za proizvodnju Rakije Premier Kajsije su najkvalitetniji plodovi voća kajsije. Alkohol 41,5% vol.

Premier rakija od loze

Premier Rakija - LOZA

Rakija Premier Loza je proizvod koji se dobija fermentacijom i destilacijom voćne komine grožđa sorte Muskat Hamburg. Kao polazna sirovina za proizvodnju Rakije Premier Loze su najkvalitetniji plodovi grožđa. Alkohol 43,0% vol.

Premier rakija od šljive

Premier Rakija - ŠLJIVA

Rakija Premier Šljiva je proizvod koji se dobija fermentacijom i destilacijom voćne komine šljive sorta Požeška. Kao polazna sirovina za proizvodnju Rakije Premier Šljive su najkvalitetniji plodovi voća šljive. Alkohol 42,0% vol.

Premier rakija od viljamovke

Premier Rakija - VILJAMOVKA

Rakija Premier Vilijamovka je proizvod koji se dobija 100% fermentacijom i destilacijom voćne komine od kruške vilijamovke. Kao polazna sirovina za proizvodnju Rakije Premier Vilijamovke su najkvalitetniji plodovi kruške vilijamovke. Alkohol 41,0% vol.

Premier rakija sa dodatkom meda

Premier Rakija - MED

Premier rakija od šljive sa dodatko meda. Alkohol 25,0% vol.

Premier likeri

Premier liker od maline

Premier Liker - MALINA

Dobijen maceracijom zrelih plodova maline u alkoholu i rakiji od maline. Alkohol 19,0% vol.

Premier liker od višnje

Premier Liker - VIŠNJA

Dobijen maceracijom zrelih plodova višnje u alkoholu i rakiji od višnje. Alkohol 18,0% vol.

Promont destilerija - reportaža