GRAND KAFA

ART IVAL

AUTOPUT ZA ZAGREB 20
11080, BEOGRAD-ZEMUN

Telefoni:
011 2608 300
011 3196 293

  Fax: 011 3196 294
 

Kontakt osoba :  
RADE VUČIĆEVIĆ

Lista proizvoda:

  • KAKAO, ČOKOLADNI I KONDITORSKI PROIZVODI
  • TRGOVINA; EXPORT-IMPORT - HRANA

Opisi proizvoda :

  • "KUBO" TOPLA ČOKOLADA I ČOKOLADNI FONDU
  • "PREMIER" ČOKOLADE RAZNIH UKUSA I OBLIKA, FIGURE I OBLIKOVANJE FIGURA OD ČOKOLADE
  • "PREMIER" NAJFINIJE ČOKOLADNE DRAŽEJE SA MLEČNOM, BELOM ILI TAMNOM ČOKOLADOM, LEŠNIKOM, BADEMOM, KIKIRIKIJEM, NARANDŽINOM KOROM, SUVIM GROŽĐEM,BRUSNICOM, LIKER PUNJENJEM UKUSA:KAFE, NARANDŽE, VIŠNJE, RUMA, KOKOSA, KAPUĆINA, IRSKOG KREMA, VISKIJA
  • "PREMIER" PRALINE VRHUNSKOG KVALITETA - PREKO 70 VRSTA NASTALIH KOMBINACIJOM RAZLIČITIH ČOKOLADA I PROBRANIH FILOVA
  • UPRAVLJANJE KVALITETOM DEFINISANO JE STANDARDOM ISO 9001:2008, A KONTROLA KRITIČNIH TAČAKA PROIZVODNJE STANDARDOM HACCP

Galerija:O nama

Art Ival je osnovan 1992 godine, a svoje iskustvo bazira na znanju starih majstora koji su od samog početka rada postavili osnove za proizvodnju kvalitetnih čokoladnih proizvoda. Proizvodnja čokoladnih proizvoda za nas je ne samo delatnost već i zadovoljstvo. Naši tehnolozi najstarije generacije, zajedno sa mladim stručnjacima su sprega iskustva, entuzijazma i mladalačkeenergije, što rezultira stalnim unapređenjem i razvojem novih proizvoda.

Рod robnom markom “Premier”, koja je zaštićena u Zavodu za intelektualnu svojinu Republike Srbije, pod brojem 55990, je veliki broj čokoladnih dražeja i pralina, premijum kvaliteta namenjenih najprobirljivijim sladokuscima. Proizvodi “Premier” privlače pažnju na najvećim svetskim i domaćim sajmovima, na kojima su nagrađivani brojnim medaljama za kvalitet.

Posebno smo ponosni što smo nosioci titule „Dvorskog liferanta“ koju nam je dodelio Starešina Kraljevske porodice NJKV Prestolonaslednik Aleksandar II Karađorđević. Naše dalje usavršavanje i razvoj ogledaju se u stalnom ulaganju u nove proizvode visokog kvaliteta i dopadljivu ambalažu ali i u osvajanju novih tržišta.

Dozvolite nam da Vas uvedemo u Tajne čokolade!


Čokolade

33 vrste ručno izrađenih mlečnih, belih i tamnih čokolada, sa ili bez dodataka čine bogatu zbirku u kojoj su zastupljene i čokolade bez dodatog šećera, čokolada od organski uzgajanog kakaovca, a pravi biser predstavlja bela Somot čokolada nežnog, ali bogatog ukusa. Paleta začina i raznovrsnih dodataka čini ovu kolekciju jedinstvenom, a rad na njoj, uz neprekidno osmišljavanje novih ukusa, nikada ne prestaje. Sve Premier čokolade izrađene su sa puno pažnje i ljubavi, uz odabir najboljih sastojaka i oslanjanje na tradiciju dugu preko 20 godina. Vaše je samo da pronađetesvoj omiljeni ukus i kombinaciju!

ČOKOLADA SA VEĆIM PROCENTOM PRIRODNO PRISUTNIH FLAVONOIDA

Acticoa logo

ACTICOA čokolada napravljena je blagim tehnološkim postupcima koji omogućavaju da sadrži značajno veći procenat prirodno prisutnih flavonoida u odnosu na čokolade dobijene tradicionalnim načinom proizvodnje. Flavonoidi iz kakaoa pomažu očuvanju elastičnosti krvnih sudova, što doprinosi normalnom krvotoku Navedeni fiziološki efekat postiže se konzumiranjem min 0,2 g flavonoida dnevno, što odgovara količini od min 10g tamne čokolade Acticoa.


Dražeje

NAJLEPŠE TAJNE ČOKOLADE

Premier dražeje, magične kuglice koje skrivaju najlepše tajne čokolade, predstavljaju proizvod po kome smo stekli prepoznatljivost. Tradicionalan proces izrade koji primenjujemo, a koji omogućava izvanredan ukus i kvalitet, svrstava nas među malobrojne proizvođače dražeja. Lešnici, bademi, suvo grožđe, likeri, aroma cimeta ili divna srpska malina, sve to oblažemo najfinijim omotačem od bele, mlečne ili tamne čokolade, čime stvaramo ukus za istinske hedoniste.

BOMBONJERE

Fine kombinacije proizvoda i bogatstvo i punoća ukusa čine naše bombonjere vrhunskim zadovoljstvom. Pored lešnika i badema, ponosimo se i dražejama sa karamel ili liker filovima.


Praline


Kraljevski ukusi Srbije

NAJBOLJE OD NAS

Nekoliko proizvoda objedinjenih pod brendom Kraljevski ukusi Srbije stvoreni su iz želje da se kreira linija proizvoda zasnovana na srpskoj tradiciji i poznatim ukusima sa našeg podneblja. Uz upotrebu tipičnog srpskog voća i lešnika u kombinaciji sa najkvalitetnijom čokoladom nastali su proizvodi sofisticiranog ukusa i izgleda. Fine čokoladne praline sa lešnikom, malinom i šljivom, kao i nežan krem sastavljen od slojeva čistoguživanja, omaž su srpskoj tradiciji koju iznad svega poštujemo.


Korporativni pokloni

Zbog vrhunskog kvaliteta i izgleda,čokoladni proizvodi Premier idealni su za kreiranje korporativnih poklona u vidu širokog izbora pakovanja sa fleksibilnim izborom proizvoda u različitim gramaturama. Mogućnosti su ogromne i zavise od vaših želja i potreba, a naše višegodišnje iskustvo omogućava izradu specijalnih proizvoda namenjenih svim posebnim prilikama. Brižljivo izrađeni i maštovito, ali elegantno, upakovani, korporativni pokloni iz naše čokolaterije sigurno će ostavitiutisak. Svi proizvodi koji se u našoj radionici proizvode -čokolade,praline, dražeje, čokoladne figure, buketi ili čokoladne kobasice, mogu biti deo vašeg, posebno osmišljenog i jedinstvenog poklona.

Široka paleta Premier proizvoda omogućava da kreirate jedinstven korporativni poklon koji će Vas svojim izgledom i ukusom predstaviti u najlepšem svetlu, a istovremeno pružiti ogromno uživanje svima kojima poklanjate.


Katalozi

Korporativni PDF katalog

Katalog PDF


Promo film


Sertifikati

Pored naše opredeljenosti za vrhunski kvalitet, garanti su i standardi koje su verifikovala sertifikaciona tela »Quality Austria« i međunarodna asocijacija sertifikacionih tela »IQNet«, i to za standarde upavljanja kvalitetom ISO 9001:2008, i kontrolu kritičnih tačaka u proizvodnji hrane HACCP.