GRAND KAFA

KAO ZDRAVLJE

KRALJA PETRA 142/26
37220, BRUS

Telefoni:
061 274 7890
060 086 0090

 

Kontakt osoba :  
IVAN MOSKOVLJEVIĆ

Lista proizvoda:

 • MESNE PRERAĐEVINE
 • POVRĆE - PRERADA I KONZERVISANJE
 • VOĆE - PRERADA I KONZERVISANJE
 • MLEKO I MLEČNI PROIZVODI
 • MLINSKI PROIZVODI
 • KAFA I ČAJ
 • MED, SOJA, SUPE, DODACI...
 • VINA
 • SOKOVI OD VOĆA I POVRĆA


  Galerija:  Kao zdravlje – Neodoljivo ukusni i 100% prirodni proizvodi iz podnožja Kopaonika pripremljeni po tradicionalnim receptima naših porodica od sada i na vašoj trpezi.

  Kao Zdravlje Kopaonik

  Hrana kao zdravlje

  Dok žurimo i jurimo na sto strana u jednom danu, hajde da zastanemo na trenutak i pomislimo šta smo pojeli danas? Da li znamo šta je to tačno bilo u sastavu svih namirnica koje smo uneli u naš organizam? Ukoliko želite da budete sigurni da su 100% prirodni sastojci ono što unosite svakodnevno kroz hranu, onda ste na pravom mestu!

  Kao Zdravlje Kopaonik

  Miloš, Ivan i Aleksandar rodom su iz podnožja Kopaonika i u želji da očuvaju tradicionalne recepte njihovih porodica, pokrenuli su prodaju proizvoda koji će vašem domu biti potrebni Kao Zdravlje. Stvarajući asortiman proizvoda, kao i sam naziv i brend, momci su se vodili narodnom izrekom da Zdravlje na usta ulazi i iz tog razloga mislili su o svakom detalju, kako bi vama dostavili samo najkvalitetnije i lekovite sastave proizvoda.

  Kao Zdravlje Kopaonik

  Proizvodi pripremljeni uz mnogo ljubavi i pažnje

  U pitanju su Kao Zdravlje proizvodi od 100% prirodnih sastojaka. Svi plodovi su gajeni i pripremljeni uz mnogo ljubavi i pažnje, a sve to u cilju da kako svom domu, tako i vašem dostave što veći broj organskih proizvoda.

  Kao Zdravlje Kopaonik

  U Kao Zdravlje ponudi se nalazi nekoliko lekovitih, a preukusnih voćnih vina, matični sokovi, sirupi i slatka. Tu su i kašasti sokovi za najmlađe, i one koji se tako osećaju. Za sladokusce imamo još nešto, a to su domaći džemovi i pekmezi od nekoliko slasnih voćki. Naš kavijar – ajvar ćete pronaći u ljutom i blagom intenzitetu ukusa, takođe i raznovrsnu testeninu od spelte i brašna od lekovitih žitarica.

  Med i druge proizvodi od meda, kremice, balsame, kao i čajevi i lekovito bilje.

  Kao Zdravlje Kopaonik

  Naravno, tu su i sokovi od čistog voća, bez dodataka i konzervanasa, kao i matični sokovi od aronije, crne ribizle, brusnice i maline. Matični sokovi su izuzetno zdravi i dovoljna je jedna rakijska čašica ujutro pre jela. Sve je sa naših prostora i od našeg, bruskog voća.

  Kao Zdravlje Kopaonik

  Ono što nije retko, ali je od odličnog punomasnog mleka, od krava sa ispaše podno jedne od najlepših srspkih planina, su sirevi Svi sirevi su ručno rađeni, od domaćeg punomasnog kopaoničkog mleka. Mleko je od naših krava, sa naših livada pod Kopaonikom. Sirevi zriju dvadeset dana i tako dobijaju pun ukus. Imamo sireve bez dodataka i sa dodacima. Dimljeni kačkavalj, kačkavalj sa ljutom paprikom, koji okvirno odstoje oko dva meseca. Pravimo i kačkavalj sa koprivom, kao i klasičan kačkavalj. Tu je i rolovani kačkavalj sa koprivom i ljutom paprikom – a uz sireve odlično ide i vino, ne bilo kakvo, već voćno, domaće.

  Kao Zdravlje Kopaonik

  Voćna vina su punog ukusa jer su od voća koje je raslo na idealnoj visini i dobilo idealnu količinu sunca. Tu su vina od kupine, maline, višnje, aronije, borovnice, jagode. Mogu se piti kao aperitiv ili desert u zavisnosti od izbora hrane. Svakako su izuzetno pogodna za podizanje krvne slike i jačanje imuniteta – iako je proizvodnja na prvom mestu, bez kopaoničkog lekovitog bilja nisu mogli da izađu na tržište.

  Kao Zdravlje Kopaonik

  Kako propustiti čaj od kantariona, majčine dušice, koprive, šipka, lista bršljana ili ploda aronije. Kako ne osetiti i ne preneti drugima sve te mirise i benefite zdravog života. Oni su se potrudili da to učine, najviše putem društvenih mreža ali i učestvujući na mnogim bazarima i sajmovima.  PORUČIVANJE PROIZVODA: kaozdravlje.rs/prodavnica