GRAND KAFA

CHOCOWORLD SRBIJANKA

TRG DR. ZORANA ĐINĐIĆA BB
22300, STARA PAZOVA

Telefoni:
063 557 154

 

Kontakt osoba :  
EMIN ČAUŠEVIĆ

Lista proizvoda:

 • KAKAO, ČOKOLADNI I KONDITORSKI PROIZVODI


  Galerija:  Čokolada Srbijanka: Prvi jestivi suvenir iz Srbije

  - Otkrijte jedinstveni ukus srpske čokoladne majstorije

  "Čokolada Srbijanka", ugledan i proslavljen brend iz Srbije, predstavlja vrhunac umetnosti pravljenja čokolade. Nastala u čarobnoj radionici porodice Čaušević u Staroj Pazovi, ovaj brend već više od tri decenije simbolizuje kvalitet i tradiciju.

  Čokolada Srbijanka

  Poznati po svojoj ekspertizi u proizvodnji mašina i kalupa za konditorsku industriju, porodica Čaušević sada je svoje nasleđe proširila na stvaranje premium čokolada koje se mogu meriti sa najpoznatijim svetskim brendovima.

  Vrhunski sastojci iz celog sveta

  Čokolada Srbijanka

  Svaka tabla Čokolade Srbijanka ručno je napravljena od najfinijih sastojaka, nabavljenih širom sveta kako bi se osigurao najviši kvalitet. Kakao zrna se uvoze direktno iz Perua, poznatog po bogatim i ukusnim zrnima, dok se prerađeni sastojci nabavljaju iz Švajcarske i Švedske, zemalja poznatih po svojoj izvrsnosti u proizvodnji čokolade.

  Uživajte u izuzetnom ukusu srpske čokolade

  Čokolada Srbijanka

  Kada se prepustite komadu Čokolade Srbijanka, ne uživate samo u poslastici, doživljavate deo srpskog nasleđa. Ova čokolada nije samo proizvod, to je putovanje ukusa, koje predstavlja spoj međunarodnog kvaliteta i srpske majstorije.

  Savršen poklon ili suvenir

  Čokolada Srbijanka

  Bilo da tražite korporativni (brendirani) poklon ili divan suvenir iz Srbije, Čokolada Srbijanka je vaš idealan izbor. Njen izvanredan ukus i kvalitetno pakovanje čine je nezaboravnim i ukusnim predstavnikom srpske kulture i tradicije.

  Čokolada Srbijanka

  Promotivni materijal

  @srbijanka_cokolada #srbijanka #kafa #starapazova #prodavnica ♬ How 2 Dance - Kaiser Chiefs