GRAND KAFA

ĐURĐIĆ VINARIJA

ATAR RAŠA 4
21205, SREMSKI KARLOVCI

Telefoni:
021 494 243
063 517 759

  Fax: 021 494 243
 

Kontakt osoba :  
DRAŽEN ĐURĐIĆ

Lista proizvoda:

  • VINO BELO, KVALITETNO
  • VINO CRVENO, KVALITETNO
  • VINO ROZE

Opisi proizvoda :

  • TRAMINAC, SAUVIGNON, MERLOT, MLADA SIMONIDA, CABERNET FRANC, BERMET - CRNI VITEZ

Galerija:Vrhunska vina iz Sremskih Karlovaca

Vinarija Đurđić iz Sremskih Karlovaca podiže zasade novih kvalitetnih sorti grožđa, modernizuje tradiciju vinarstva i vinogradarstva i pravi vina zavidnog kvaliteta. Cilj nam je imamo najbolje vinograde i vina sa ovog područja. Želja nam je da svaka vinoteka i restoran, koji drže do sebe imaju u ponudi naša vina iz Sremskih Karlovaca.

Vinarija Đurđić Sremski karlovci

Kapacitet objekata i tehnička opremljenost vinarije je 15ha, na koliko se i planira proširiti trenutni proizvodni kapacitet. Sva proizvodnja se bazira na prinosima iz sopstvenih vinograda.

Naš moderan način poslovanja i otvorenost za drugačije i nove pristupe vinarstvu već sada privlače pažnju ljubitelja vina širom Srbije.

Vinarija Đurđić Sremski karlovci


Vina Vinarije Đurđić

Vinarija Đurđić Sremski karlovci

Vina vinarije Đurđić spravljana su sa puno ljubavi od grožđa iz sopstvenih vinograda kojima je okružena vinarija.


CRNI VITEZ BERMET

CRVENO SLATKO VINO

Crni vitez je aromatizovano slatko vino. Veoma je pitko i prijatnog ukusa uz naglašene arome vanile i cimeta, daju poseban doživljaj pri degustaciji.

Vinarija Đurđić Sremski karlovci - Crni vitez


CABERNET FRANC

SUVO STONO CRVENO VINO

Rubin crvene boje specifičnog mirisa sa notama crne ribizle i malina. Najbolje ide uz tamna mesa, govedinu, divljač ili biftek, ali i uz dobar riblji i alas paprikaš.

Vinarija Đurđić Sremski karlovci - Cabernet franc


MERLOT

SUVO STONO CRVENO VINO

Njegova crna boja podseća na boju perja ptice kos po kojoj je i dobio ime. Buke mu je tipičan i može da se uporedi sa malinom. Najbolje ide uz pečenu jagnjetinu ili prasetinu, biftek, divljač i tvrde sireve.

Vinarija Đurđić Sremski karlovci - Merlot


SAUVIGNON BLANC

SUVO STONO BELO VINO

Boja mu je zelenkasto-žuta, a nos mu je specifičan - miris zove. Najbolje ide uz plodove mora, a dobro društvo su mu i riba, piletina i testenina, divljač koja leti i sirevi, posebno polutvrdi ovčiji i koziji

Vinarija Đurđić Sremski karlovci - Sauvignon Blanc


TRAMINAC

SUVO STONO BELO VINO

Traminac je veoma aromatično i lako prepoznatljivo vino, a traminci sa Fruške gore spadaju među najbolje. Najbolje ide uz ribu, i morsku i rečnu, i uz bela mesa.

Vinarija Đurđić Sremski karlovci - Traminac


MLADA SIMONIDA

SUVO STONO ROZE VINO

Mlado vino iz Sremskih Karlovaca, laganog ali bogatog ukusa bobičastog voća, odlično ide uz meso peradi, mlečne krem proizvode, sušenim mesom i roštiljem...

Vinarija Đurđić Sremski karlovci - Mlada Simonida


LITURGIJSKO VINO

SLATKO STONO CRVENO VINO

Ovo vino proizvedeno je po posebnoj tehnologiji od sorte grožđa merlot.

Vinarija Đurđić Sremski karlovci - liturgijsko vino


NEOPLANTA

SUVO STONO BELO VINO

Neoplanta naizgled lagano vino sa 13% alkohola, ima veoma pun i bogat ukus, a miris veoma intenzivan i fin. U pravom planu dominira specifična aroma harmonična i u telu i kiselinama.

Vinarija Đurđić Sremski karlovci - liturgijsko vino


PROBUS

SUVO STONO CRVENO VINO

Probus je sorta grožđa nastala u Sremskim Karlovcima, ukrštanjem naše autohtone sorte Kadarke i sorte Cabernet Sauvignon. Najbolje ide uz crvena mesa, intenzivne sireve i crnu čokoladu.

Vinarija Đurđić Sremski karlovci - liturgijsko vino


NAGRADA GRIFON 2016.

Vinarija Đurđić Sremski karlovci

Žiri za nagradu GRIFON na 11. konkursu za najbolji grafički dizajn u Srbiji, Republici Srpskoj i Crnoj Gori u 2014. i 2015. godini, sastao se 13. juna 2014. u 10h u Galeriji Grafičkog kolektiva. Žiri je doneo odluku da se nagrada 11. GRIFON 2016. godine dodeli autorskom timu Peter Gregson Studio za rad “Đurđić vina”. Obrazloženje žirija: Peter Gregson Studio svojom kvalitetnom produkcijom se izdvaja na našoj i internacionalnoj sceni. Rad ’Đurđić vina’ karakteriše otvoreni čitljiv koncept, originalno, neočekivano rešenje u grafičkom dizajnu koje obara konvencije standardnih ambalaža za vino. Kao osnovno polazište koriste apstraktnu umetničku formu i na konceptualan način smelo pristupaju problemu u želji da pomire komercijalni i kreativni aspekt rada. Grafički izvrsno oblikovano rešenje potvrđuje i hrabrost klijenata, vinarije Đurđić iz Sremskih Karlovaca koja je pokazala sluh za novi autorski pristup.


Promo film