GRAND KAFA

DESTILERIJA KOVAČIĆ

IVE LOLE RIBARA 49
23305, MOKRIN

Telefoni:
060 455 4992
060 463 1241

 

Kontakt osoba :  
IVAN KOVAČIĆ

Lista proizvoda:

 • ŽESTOKA ALKOHOLNA PIĆA


  Galerija:  UMETNOST U BOCI – Destilerija Kovačić Mokrin

  Nova destilerija braće Kovačić iz samog srca Mokrina !

  Destilerija Kovačić Mokrin

  Naša priča počinje u bajkovitom domu vinograda, čija zemlja čuva tajnu staru vekovima. Meka i plodonosna, darovala nam je rajske voćnjake šljiva i dunja, čiji je prvi proizvod bila rakija. To je omogućilo rođenje ideje da osnujemo svoju destileriju KOVAČIĆ, 2021. godine. Džinovi konzumenti prepoznatljivi su po ambiciji, sklonosti ka izazovima i upornosti, s toga, nećemo kriti svoju dugogodišnju tradiciju uživanja u njegovom visočanstvu. Na putu od konzumenata do kreatora pića svih vremena, delila nas je samo zamisao. Vođeni željom da probudimo sećanja na detinjstvo, toplinu ukusa i mirisa naše divne zemlje i predstavimo u najlepšem svetlu našu kulturu i narod, podigli smo raskošne voćnjake. To smo uradili sa namerom da naš asortiman obogatimo novom rakijom.

  Destilerija Kovačić Mokrin

  NOVA STRANA PRIČE JEDNOG DŽINA

  Satkan od pažljivo biranih začina iz celog sveta, sa dodatkom citrusa limuna i narandže, predstavljamo Vam prvi jedinstveni džin destilerije Kovačić – ОРИЏИН

  Destilerija Kovačić Mokrin

  Naš prvenac, Oridžin Citrus, sa 39% alkohola, obećava dopadljivost i pitkost ukusa, postignutu pažljivo vođenim procesom proizvodnje i brižljivoj selekciji najkvalitetnijih zrelih plodova.

  Njegova mističnost mami kroz svaku kap svog potpuno autentičnog ukusa koji odiše ljubavlju sa kojom je stvaran. I kao takav, obogaćen modernim dizajnom ambalaže, prava je umetnost za oči i dušu!

  Brinemo o njegovoj održivosti i serviramo ga s ljubavlju samo za Vas!

  ОРИЏИН Citrus

  Destilerija Kovačić Mokrin

  MIRIS – Čista bobičasta aroma sveže kleke, umerene slatkoće, podržana je blagim mirisom citrusa, savršeno usklađenim sa alkoholom bez agresivnih udara na nepce.

  UKUS – Limun dominira nad složenim citrusnim nijansama, čiji ukus glatko završava šmekom kore sušene pomorandže.

  JAČINA – 39%

  SERVIRANJE– Može se služiti u širokoj čaši, čist ili kao sastavni deo savršenih koktela, u čijoj ulozi se jako dobro pokazao.

  ОРИЏИН UV

  Destilerija Kovačić Mokrin

  MIRIS – Čista aroma sveže kleke, protkana citrusnim notama, savršeno je usklađena sa alkoholom, bez agresivnih udara na nepce.

  UKUS – Limun preovladava složenim citrusnim nijansama, dok je za sledeću impresiju zadužena kora narandže.

  JAČINA – 39%

  Boja – Pažljivo odabrani sastojak dao je našem džinu safirnu boju, koja u spoju sa citrusima ili tonikom postaje ljubičasta.