GRAND KAFA

INTRAMA SRB

KNJAŽEVAČKA 14 C
18000, NIŠ - DONJA VREŽINA

Telefoni:
018 4150 990
NOVI SAD 021 6333 663
064 6407 430

  Fax: 018 4150 991
 


Lista proizvoda:

 • OPREMA - HRANA
 • AMBALAŽA - HRANA

Opisi proizvoda :

 • TEHNOLOŠKA OPREMA ZA PREHRAMBENU INDUSTRIJU I SVEOBUHVATNA REŠENJA ZA PAKOVANJE. PROIZVODNJA LINIJSKIH TERMOFORMING MAŠINA, SVIH VRSTA FOLIJA ZA VAKUUM I MAP PAKOVANJA, VAKUUM KESE, TERMOSKUPLJAJUĆE KESE, SAMOLEPLJIVE ETIKETE NA ROLNI, PRINTERI ...
 • VAKUUM KOMORNE MAŠINE, FLOW PACK MAŠINE, TRAY SEALER MAŠINE, BANSEK MAŠINE, VOLF MAŠINE, GENERATORI LEDA, SEKAČI POVRĆA, LJUŠTILICE ZA KROMPIR, SALAMOREZNICE, PRESE ZA BURGERE, TERMO-DIREKTNI I TERMO-TRANSFERNI ŠTAMPAČI, TERMO-TRANSFER TRAKE - RIBONI

Galerija:Intrama Srbija

INTRAMA SRB D.O.O. je kćer društva INTRAMA Services Nemačka. Sedište firme INTRAMA u Srbiji je u Nišu. Roba koja se nudi na tom tržištu su mašine i potrošni materijal za prehrambenu industriju.

INTRAMA SRB DOO

Proizvodnja firme INTRAMA se nalazi u Bugarskoj. Tamo kompanija proizvodi automatske linije za pakovanje u vakuumu, foliju i etikete. Ekipa INTRAME koja broji 150 zaposlenih se odlikuje svojim profesionalizmom i stručnošću, što firmu čini pouzdanim partnerom u nalaženju i realizaciji kompleksnih rešenja povezanih sa preradom, pakovanjem i prometom prehrambenih proizvoda.

INTRAMA SRB raspolaže visokokvalitetnim, pouzdanim proizvodima, visokokvalifikovanim i angažovanim saradnicima i snažnom organizacijom koja je izgrađena, ne samo da odgovori visokim zahtevima naših klijenata sad, nego i da obezbedi mogućnost stalnog poboljšanja strukture i procesa što INTRAMU pretvara u pouzdanog budućeg partnera.

Od 2008. g. u Intrami je usvojen Sistem za upravljanje kvaliteta ISO 9001 i Sistem za upravljanje i bezbednost prehrambenih proizvoda ISO 22000.


Mašine

Masine INTRAMA

Intrama Accent

INTRAMA Accent je automatska linija za pakovanje u vakuumu i zaštićenoj gasnoj sredini, proizvedena u Bugarskoj. Ona je rezultat dugogodišnjeg iskustva u eksploataciji različitih vakuum mašina za pakovanje i zajedničkog rada sa bugarskim preduzećima iz prehrambene industrije i pronicanja u njihove potrebe. Ona je delo konstruktorsko-razvojnog odseka INTRAME. Mašina odgovara bugarskim i evropskim standardima: BDS EN 5022; EN ISO 12100; EN 60204; BDS EN 415-3

INTRAMA Accent 420

INTRAMA Accent sadrži originalna rešenja u osnovnim funkcionalnim grupama mašine: formiranje pakovanja, vakuum komora i lepljenje, transport folije i upravljanje.

Higijenski dizajn: svi delovi su izrađeni od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika, svedene do minimuma oštre ivice i uglovi, glatke površine i brza demontaža poklopaca omogućavaju lako i efikasno čišćenje.

Odnos između tehničkih pokazatelja, funkcionalnosti i cene, čine INTRAMA Accent preferiranim rešenjem pri izboru mašina za pakovanje.

[Više informacija]


Mašine za prehrambenu industriju


Proizvodi

Folije

INTRAMA Folije

 • Top In gornja folija za traysealer i thermoforming mašine
 • Form In folije za termoformiranje
 • Flow In folije za flow pack mašine
 • Lam In folije za laminiranje
 • Plex In folije specijalnih struktura

Štampane folije

INTRAMA Folije

Poslednja generacija visokokvalitetne opreme. Besprekoran kvalitet štampe i konzistentnost boja.

Ulaganje u najsavremeniju opremu za štampanje barijernih folija u skladu je sa ambicijom INTRAMA da svojim klijentima obezbedi sveobuhvatna rešenja za pakovanje proizvoda. Kompanija je uvela 8 EG flexo tehnologuju štampe fleksibilne ambalaže koja obezbeđuje visok kvalitet štampe i konzistentnost u postojeći registar boja.

Mogućnost štampanja folije do 8 boja, maksimalne širine štampe 850mm, maksimalne dužine štampe 600 mm i rezolucije štampe 70L/cm.

[Više informacija]


Vakuum kese

Za primenu u prehrambenoj industriji, pogodne za pakovanje mesa i mesnih proizvoda (kobasica, šunka, salama, viršli…), kao i za pakovanje mlečnih proizvoda (sir, kačkavalj…) i drugih neprehrambenih proizvoda.

INTRAMA Vakuum kese


Etikete

INTRAMA Etikete

U nastavku svog investicijskog programa u oblasti proizvodnje potrošnog materijala za prehrambenu industriju, početkom 2010. g. INTRAMA je izgradila svoju štamparsku bazu.

Štamparska baza INTRAME raspolaže sa, u potpunosti, novom opremom za štampu i konfekcioniranje samolepljivih etiketa na rolni , a korišćena tehnologija je UV Flekso sa mogućnošću štampanja u 8 boja, aplikacija na folijama za hladno štampanje i direktno štampanje na poleđini etiketa. Uz to, INTRAMA nudi izradu dizajna i preloma, tekstualne materijale, skladišnu i transportnu logistiku za klijente.

Štamparska baza je specijalizovana u proizvodnji samolepljivih etiketa na rolni, kao i u mogućnosti mašina da omoguće štampu i rad sa:

 • Samolepljivom hartijom – premazanim i nepremazanim, metalizovanim ko-ekstrudiranim hartijama sa laminatnim strukturama i td.
 • Samolepljivom folijom – RR, RE, PVC i td.
 • Nesamolepljivim materijalima – paketirajućim i aluminijskim folijama, pergaminima i i td.
 • Jednobojnom štampom na lepljivom sloju etiketa (pogodnom za etiketiranje providnih proizvoda sa informacijom na poleđini etikete)
 • Štampanjem etiketa, uključujući i nepravilne forme
 • Konfekcioniranje rolni sa špulnama Ø40 i Ø76 sa različitom specifikacijom prečnika i broja etiketa

INTRAMA je dobila nagradu za najbolje pakovanje

Treću godinu zaredom, INTRAMA dobija nagradu za najbolje pakovanje i pobednik je nacionalnog takmičenja za najbolje pakovanje „PRIZE PACK“ 2020.

Treću godinu zaredom, INTRAMA dobija nagradu za najbolje pakovanje i pobednik je nacionalnog takmičenja za najbolje pakovanje „PRIZE PACK“ 2020.

Cilj takmičenja je nagrađivanje i promocija inovativnih paketa hrane i pića, kao i novih ambalažnih materijala i tehnologija. Konkurentsko pakovanje mora ispunjavati najviše zahteve u vidu bezbednosti hrane, garantovati funkcionalno skladištenje i transport, pogodnost za potrošače i ekološku prihvatljivost.

Pakovanje čini visoko barijerna folija od 11 slojeva za trej siler, sa zaštitom od maglenja i opcijom laganog otvaranja. Krajnji rezultat je inovativno MAP pakovanje u skladu sa modernim trendovima, koji ima smanjen uticaj na životnu sredinu, siguran je, odličnog izgleda i visoke praktičnosti. Dodatne funkcionalnosti paketa za lako otvaranje i zaštitu od maglenja, dodaju vrednost proizvodu i zadovoljavaju tržišne zahteve za korisnost pakovanja.


INTRAMA je dobila BRC sertifikat stepena “A” za proizvodnju i štampu fleksibilnog pakovanja i ambalažnog materijala

Intrama Sertifikat