GRAND KAFA

SUN & DUN. A.V.

ZEMUNSKA 42
22304, NOVI BANOVCI

Telefoni:
022 801 005
NOVI SAD 063 377 743
JAGODINA 063 248 506

  Fax: 022 801 006
 


Lista proizvoda:

  • OPREMA - HRANA

Opisi proizvoda :

  • GENERALNI ZASTUPNIK FIRME "BIZERBA" - TRGOVAČKE VAGE: PC VAGE, ELEKTRONSKE VAGE, POS VAGE; SLAJSERICE: NEAUTOMATSKE, AUTOMATSKE, VERTIKALNE, GRAVITACIONE, INDUSTRIJSKE, SEKAČI HLEBA; OBRADA MESA: TESTERE, MLINOVI, OMEKŠIVAČI;
  • INDUSTRIJSKE VAGE: TERMINALI, PRIJEMNICI MASE, INDUSTRIJSKI PC, KOMPAKTNE VAGE; AUTOMATSKE KONTROLNE VAGE; ETIKETIRKE; LOGISTIKA.

Galerija:BIZERBA rešenja za merenje, sečenje i obeležavanje sečenih proizvoda – Sun & Dun.a.v

Sun&Dun.a.v. je generalni zastupnik kompanije BIZERBA, vodećeg brenda u proizvodnji rešenja za merenje, sečenje i obeležavanje sečenih proizvoda.

Sun & Dun.a.v. - BIZERBA

Zastupanjem ove nemačke kompanije, koja predstavlja sam vrh svetske privrede u oblasti proizvodnje i servisiranja vaga i uređaja za merenje, opreme za mesne industrije kao i uređaja iz oblasti merne tehnologije, bavimo se od 1996.god.

Sun & Dun.a.v. - BIZERBA - Statistika kompanije

Ugovorom o generalnom zastupništvu sa kompanijom BIZERBA čvrsto smo vezani za našeg principala i za što bolje ostvarenje zajedničke strategije kao najbolje moguće definisane po i za naše klijente.


Ponuda

Sun & Dun.a.v. - BIZERBA - Ponuda mašina

Vrhunski proizvodi namenjeni istančanim potrebama naših zadovoljnih komintenata i njihovim zahtevnim i ozbiljnim poslovima. Za vas smo odabrali samo najbolje i spremni smo da vam ponudimo ono što najbolje odgovara vašim potrebama.

Trgovačke vage

Sun & Dun.a.v. - BIZERBA - Trgovake vage

Širok asortiman vrhunskih trgovačkih vaga kompanije BIZERBA – PC, elektronske i POS vage. Moderne, fleksibilne u svakom pogledu, prefinjenog dizajna, sa pregršt funkcionalnosti koje podržavaju nove koncepte trgovine i zadovoljavaju svaki individualni zahtev.

[Detaljna ponuda…]


Slajserice

Sun & Dun.a.v. - BIZERBA - Slajserice

Kvalitetne BIZERBA slajserice za svaku namenu – automatske, neautomatske, vertikalne i gravitacione slajserice za maloprodaju i kuhinje, industrijske slajserice, kao i sekači hleba. Odlikuju se ergonomskim dizajnom, izuzetnom modularnošću uz mogućnost integracije sa drugim elementima i visokim nivoom mogućnosti prilagođavanja vašim individualnim potrebama.

[Detaljna ponuda…]


Obrada mesa

Sun & Dun.a.v. - BIZERBA - Obrada mesa

BIZERBA mašine za obradu mesa svetskog kvaliteta. U našem širokom asortimanu možete naći vrhunske testere za rezanje mesa i kostiju, mlinove i mašine za omekšavanje / sečenje.

[Detaljna ponuda…]


Industrijske vage

Sun & Dun.a.v. - BIZERBA - Industrijske vage

Možemo vam ponuditi raznovrsne vrste industrijskih vagi – terminala, prijemnika mase, kompaktnih vaga kao i industriskih PC uređaja. BIZERBA uređaji odgovaraju individualnim zahtevima korisnika i za svaku aplikaciju se može pronaći odgovarajuće rešenje.

[Detaljna ponuda…]


Automatske kontrolne vage

Sun & Dun.a.v. - BIZERBA - Automatske kontrolne vage

Pored običnih, dostupne su i automatske kontrolne vage za neupakovanu hranu i sa metal detektorom. Doprinose boljoj optimizaciji i osiguranju kvaliteta u pred proizvodnji, kao i ujednačavanju procesa proizvodnje hrane. Sve vage su vrhunskog kvaliteta, maksimalno modularne i lako se mogu prilagoditi svakoj proizvodnoj liniji.

[Detaljna ponuda…]


Etiketirke

Sun & Dun.a.v. - BIZERBA - Etiketirke

BIZERBA label štampači su u kombinaciji sa BIZERBA tehnologijama za merenje savršeni su za vršenje ručnog etiketiranja. Dostupni su i napredniji sistemi za etiketiranje serija GLM-levo I GLM-Emaxx koje karakterišu visoke performance i veliki broj funkcija.

[Detaljna ponuda…]


Logistika

Sun & Dun.a.v. - BIZERBA - Dinamičke vage

BIZERBA dinamičke vage su savršeno rešenje za vaše individualne potrebe bez obzira na brzinu i opterećenje linije.

BIZERBA logistički sistemi za etiketiranje u proizvodnji, skladištu i distribuciji proizvoda i ambalaže od različitih materijala se mogu označiti sa svim postojećim tehnologijama.

Sun & Dun.a.v. - BIZERBA - Logistika

Težinski sistemi za merenje zapremine su dizajnirani za merenje svih podataka pošiljki namenjenih za slanje preko kurira ili paket servisa, te su nezamenjivi u svim logističkim centrima.

[Detaljna ponuda…]


Podrška

Sun&Dun.a.v. je tu da Vam pomogne!

Naš stručni tim vam stoji na raspolaganju!

  • Kosultantska podrška
  • Dizajn štampe etiketa
  • Sledljivost toka robe – BARCODE sistem
  • Magacinsko poslovanje
  • Akvizicija izmerenih podataka
  • Servisna služba
  • Rezervni delovi

ISO sertifikat

Posedujemo ISO 9001 sertifikat za oblasti prodaje, servisiranja i proizvodnje uređaja za merenje mase i prateće opreme.


Promo filmovi