GRAND KAFA

ELTON CORPORATION

SANJE ŽIVANOVIĆA 27A
11000, BEOGRAD

Telefoni:
011 6555 113

 


Lista proizvoda:

  • TRGOVINA; EXPORT-IMPORT - HRANA
  • TRGOVINA; EXPORT-IMPORT (PIĆE)

Opisi proizvoda :

  • ASORTIMAN ČINE VRHUNSKI PROIZVODI ZA SVE GRANE PREHRAMBENE INDUSTRIJE: ZA PEKARSTVO, INDUSTRIJU MESA, MLEKA, KONDITORSKIH PROIZVODA, SUPE, ZAČINE, SLATKE PRAŠKASTE PROIZVODE, EKSPANDIRANE PROIZVODE, MARGARINE, KEČAPE, MAJONEZE, PIĆA...
  • ENZIMI I EMULGATORI BASF, KAO ŠTO SU: ALFA-AMILAZE, HEMICELULAZE, FOSFOLIPAZE, DATEM ... ZA PEKARSKU INDUSTRIJU
  • HAIFA CHEMICALS - FOSFORNA KISELINA I NJENI DERIVATI: SAPP 28/KISELI NATRIJUM PIROFOSFAT/ ILI OD POSEBNOG ZNAČAJA ZA ZA MESNU INDUSTRIJU, NATRIJUM TRIPOLIFOSFAT ZA SALAMURENJE I KALIJUM I NATRIJUM DI- I POLIFOSFAT ZA KUTEROVANJE.
  • KROMPIROVI I KUKURUZNI SKROBOVI PROIZVOĐAČA KMS IZ DANSKE I TATE & LYLE - ZA PRIMENU NA TOPLO, ZA TERMOSTABILNA VOĆNA PUNJENJA, KREMOVA, KEČAPA, ANALOGNIH SIREVA, ŽELE BOMBONA, ZA PRIMENU NA HLADNO, ZA INSTANT KREMOVE, SOSEVE,ZA STABILIZACIJU ŠLAGOVA
  • OLEON-EMULGATORI,MONO I DI-GLICERIDI MASNIH KISELINA/E471/ ESTRI MONO I DI-GLICERIDA MASNIH KISELINA I VINSKE KISELINE-DATEM/E472e/ ESTRI MONO I DI-GLICERIDA MASNIH KISELINA MLEČNE KISELINE - LAKTEM/E472b/,PGPR/E476 KALCIJUM-STEAROILLAKTAT-CSL/E482/
  • PREPARATI ZA TRETMAN VODE: KALCIJUM HIPOHLOMIT GRANULE ARCH CHEMICALS TRENUTNO SU NAJSAVREMENIJE I NAJBOLJE, SVETSKI PRIZNATO REŠENJE U OKVIRU TRETMANA VODE ZA PIĆE I PREHRAMBENU INDUSTRIJU. VISOKO POSTOJANA HEMIKALIJA SA 65% RASPOLOŽIVOG HLORA.
  • PŠENIČNI GLUTEN, MALTODEKSTRIN, GLUKOZNI SIRUP, MLEKO U PRAHU I MLEČNI PROTEINI, KAKAO PRAHOVI, MASA, BUTER... DODATNO UPOTPUNJUJU BOGAT I KVALITETAN ASORTIMAN !
  • RENOMIRANI INO DOBAVLJAČI: AMYLON, HAIFA CHEMICALS, OLEON NV, RZBC, SOLVAY CHEMICALS, KMC, TATE & LYLE, EPI, BASF, WEISS BIOTECH, JENIL, NEDERLAND SA, ARCH CHEMICALS ...

Galerija:Sektor Hrane i Pića

U našem asortimanu se nalaze vrhunski proizvodi za sve grane prehrambene industrije: za pekarstvo, industriju mesa, mleka, konditorskih proizvoda, proizvodnju supa, začina, slatkih praškastih proizvoda, ekspandiranih proizvoda, konzervirane hrane, margarina, kečapa, majoneza, pića. Osim robe široke potrošnje, dostupan je i impresivan dijapazon specijaliteta za posebne primene.

Iz ponude možemo izdvojiti enzime i emulgatore nemačkog proizvođača BASF-a, kao što su alfa-amilaze, hemicelulaze, fosfolipaze ,datem... za pekarsku industriju.

BASF

Krompirovi i kukuruzni skrobovi proizvođača KMC iz Danske i Tate & Lyle se mogu koristiti za primenu na toplo, za proizvodnju termostabilnih voćnih punjenja, kremova, kečapa, analognih sireva, zele bombona, za primenu na hladno, za proizvodnju instant kremova, soseva, supa, majoneza, kao i za stabilizaciju šlagova i drugih praškastih dezertnih smeša.

Naš partner, izraelska kompanija Haifa Chemicals, osim fosforne kiseline proizvodi i njene derivate kao što su SAPP 28 (kiseli natrijum pirofosfat), ili od posebnog značaja za mesnu industriju, natrijum tripolifosfat za salamurenje i kalijum i natrijum di- i polifosfat za kuterovanje.

Oleon NV

Među emulgatorima renomiranog proizvođača Oleon, u ponudi imamo mono i di-gliceride masnih kiselina (E471), estre mono i di-glicerida masnih kiselina i vinske kiseline – datem (E472e), estre mono i di-glicerida masnih kiselina i mlečne kiseline - laktem (E472b), PGPR (E476), kalcijum-stearoillaktilat - CSL (E482).

Pšenični gluten, maltodekstrin, glukozni sirup, mleko u prahu i mlečni proteini, kakao prahovi, masa, buter dodatno upotpunjuju bogat i kvalitetan asortiman.

Ino-dobavljači :