MESSER TEHNOGAS

BANJIČKI PUT 62
11090, BEOGRAD
KONTAKT
phone Telefoni:
CENTRALA 011 3537 200
PRODAJA 011 3537 271
INDUSTRIJAHRANE 011 3537 202
SERVIS 011 3537 281
INFO CENTAR 0800 300 800

Fax :  011 3537 291
  


Lista proizvoda:

  • USLUGE - HRANA
  • USLUGE - PIĆE

Opisi proizvoda :

  • IZGRADNJA ON-SITE POSTROJENJA, POSTAVLJANJE I REDOVNO SERVISIRANJE REZERVOARA ZA TEČNE GASOVE, MONTAŽA RAZVODNIH MREŽA, ISPORUKA TEHNIČKIH GASOVA U BOCAMA, BATERIJAMA, MINI REZERVOARIMA, PROJEKTOVANJE, SERTIFIKACIJA I MONTAŽA INSTALACIJA ZA GASOVE
  • PRIMENA: BRZO SMRZAVANJE NAMIRNICA, GAJENJE I TRANSPORT RIBE, PAKOVANJE NAMIRNICA U ATMOSFERI INERTNIH GASOVA-MAP, HLAĐENJE U TRANSPORTU,GAZIRANJE NAPITAKA, PAKOVANJE VODE, NEGAZIRANIH PIĆA I ULJA, SKLADIŠTENJE VOĆA-CA, USITNJAVANJE, STAKLENE BAŠTE
  • PROIZVODI:KISEONIK, AZOT, ARGON, VODONIK, HELIJUM, UGLJENDIOKSID, SUVI LED, AZOTSUBOKSID, ACETILEN, INDUSTRIJSKE GASNE SMEŠE, SPECIJALNE GASOVE I SMEŠE

< >O nama

Messer Tehnogas, kao deo Messer Group od 1997. godine, vodeća je kompanija za proizvodnju i promet industrijskih, medicinskih i specijalnih gasova i prateće opreme, kao i opreme za sečenje i zavarivanje, na teritorijama Srbije i Crne Gore, sa proizvodnim pogonima i punionicama u Beogradu, Smederevu, Boru, Pančevu, Nišu, Kraljevu, Novom Sadu i Odžacima u Srbiji, Petrovcu u Crnoj Gori, i više od 70 prodajnih centara širom zemlje. Messer Tehnogas poseduje sopstvenu službu inženjeringa, ekipe za montažu i tehnički servis i preko 50 cisterni i kamiona, garantujući tako svojim kupcima tehničku i logističku podršku 24 sata dnevno, 365 dana u godini.

http://www.messer.rs/g/images/n2_1.jpg

Naši proizvodi se primenjuju u skoro svim granama industrije i našom stručnošću i specifičnim veštinama podstičemo razvoj i poboljšanje procesa u industriji čelika i metala, metalurgiji, hemijskoj i petrohemijskoj industriji, industriji hrane i pića, farmaceutskoj industriji, automobilskoj industriji, industriji elektronike, medicini, kućnoj nezi, sečenju i zavarivanju, obradi vode i eokolgiji i naučnim istraživanjima.

Na raspolaganju su različite metode dostave: komprimovani gas u bocama, tečni u cisternama i trajlerima, ili instalacija postrojenja na lokaciji kupca. Zajedno ćemo pronaći rešenje koje najbolje odgovara zahtevima vaše kompanije. Naši proizvodi, zanje i veštine u službi su vašeg uspeha.

Kompanija veliku pažnju posvećuje bezbednosti, zdravlju, kvalitetu i zaštiti životne sredine. Poseduje sertifikat o sistemu upravljanja kvalitetom (QMS) i sistemu upravljanja životnom sredinom (EMS) za proizvodnju i prodaju N2, O2, Ar, C2H2, CO2, H2 i gasnih smeša, i ispunila uslove u skladu sa ISO 9001-2008 i ISO 14001-2004 standardima. Takođe je uveden i HACCP.

Imajući u vidu da je potvrda o proizvodnji proizvoda u bezbednim i higijenskim uslovima, uz ispunjenje svih zahteva regulative, ključni faktor uspešnosti kompanije i njenog korporativnog imidža, sertifikovali smo naš sistem upravljanja bezbednošću hrane prema zahtevima FSSC 22000:2010.

http://www.messer.rs/g/images/co2_2.jpg

U saradnji sa Ministarstvom prosvete i Zavodom za unapređivanje obrazovanja, kreirali smo novi obrazovni program "mašinski tehničar za reparaturu" koji postoji kao smer u pet srednjih škola. Srednje mašinsko-tehničke škole u Lazarevcu, Železniku, Čačku, Kragujevcu i Nišu dobile su opremu i potreban materijal kroz donaciju Messer Tehnogasa u iznosu od 31.000 evra. U toj oblasti je produbljena saradnja sa Mašinskim fakultetom Univerziteta u Beogradu, pa je na našu inicijativu formiran smer Zavarivanje i zavarene konstrukcije u okviru stipendiramo najbolje studente ovog smera.

Messer je do sada ukupno investirao preko 100 miliona Evra.

Najvažnija investicija koja je u završnoj fazi je novo postrojenje za razlaganje vazduha u Boru, vredno preko 20 miliona Evra, koje je izgrađeno za snabdevanje nove borske Topionice kiseonikom i azotom, kao i izgradnja punionice helijuma u Pančevu, jedine u regionu.CERTOPBEOGRADSKI SAJAMRACOM92ORGANIC CONTROLA&L EXPO - PACKTECHNOVOSADSKI SAJAMECOLAB