GRAND KAFA

PERFOM

KNJAZA MILOŠA 165
31210, POŽEGA

Telefoni:
031 3816 656
031 714 380
PRODAJA DRAGAN 065 8250 514
PRODAJA MILIVOJ 065 8250 515
PRODAJA DEJAN 065 8250 533

  Fax: 031 715 955
 

Kontakt osoba :  
MILOŠ JANKOVIĆ

Lista proizvoda:

 • OPREMA - HRANA

Opisi proizvoda :

 • RAVNI PERFORIRANI I NEPERFORIRANI PLEH ZA HLEB I PECIVA, PLEH ZA BAGET, VALOVANI PLEH, PLEH ZA KASETNI HLEB I TOST, TEPSIJA ZA BUREK I PICU, KALUP ZA SLAVSKI KOLAČ, PRŽULJA ZA PEČENJE, PLEH ZA HAMBURGER,KOLEVKA ZA FERMENTACIONU KOMORU,PEKARSKI PRIBOR
 • SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE, PRANJE I PODMAZIVANJE PEKARSKIH PLEHOVA, PEĆNICA I RADNIH POVRŠINA, KOLICA, LIMENE STALAŽE I PANOI, PERFORIRANA SITA I DELOVI, PROIZVODI PO ZAHTEVU ...

Galerija:Plehovi i tepsije za pekare

Perfom je vodeći proizvođač plehova i tepsija u Srbiji i regionu. Decenijama radimo na razvoju ovih proizvoda zajedno sa našim kupcima prateći njihove potrebe. Kvalitet, odgovornost i fleksibilnost u radu kao i upotreba najboljih materijala za proizvodnju, predstavljaju garanciju visokog kvaliteta naših proizvoda. Pored standardnih proizvoda miproizvodimo plehove i tepsije po vašem zahtevu.

Svi naši proizvodi imaju potrebne ateste i provere zdravstvene ispravnostii mogu se koristiti u skladu sa HACCP sistemom kvaliteta.

Perfom-doo

Za pečenje preporučujemo plehove od tvrdog aluminijuma (almg3), prohromski plehovi se koriste za kuvanje i pripremu baklave. Za izložbene plehove oba materijala (aluminijum i prohrom) su podjednako dobri.

Više informacija o načinu korišćenja, održavanju i drugim tehničkiminformacijama možete pronaći na sledećim linkovima:

Perfom-opsti-katalog

Opšti katalog - PDF

Perfom-plehovi-tepsije-katalog

Katalog - plehovi, tepsije - PDF

Kratak opis proizvoda:

 • MATERIJAL: Aluminijumski tvrdi lim AlMg3, prohromski lim Č4580.
 • MODELI: Prema našem katalogu i po zahtevu kupca.
 • NAPOMENA: Pored standardnih modela i dimenzija proizvodimo plehove i tepsije po zahtevu.
 • ISPORUKA: Na adresu kupca ili preuzimanje u Perfom 1 Ogranak Beograd i Perfom Požega.

Sredstva za čišćenje, pranje i podmazivanje plehova

Čišćenje i pranje

ALU-BACKBLECHREINIGER - ALKALNO POTAPANJE I ČIŠĆENJE SA ULTRAŠALOM
Perfom-alu_backblech

Kratak opis proizvoda:
ALU-Backblechreiniger je sredstvo za čišćenje u prerađivačkoj industriji životnih namernica. On otklanja ostatke sa plehova za pečenje, zagorele naslage (testo, voće, šećer) potapanjem bez problema.

Primena:
Zagorele naslage koje ne spadnu same mehaničkim putem se lako odstranjuju, i sa čistom vodom temeljno ispiraju.

Uputstvo:
Razmera:10%
Radna temperatura:60-70 C
Vreme delovanja:10-30 Minuta

Napomena:
Postoji puno različitih proizvođača plehova, potrebno je pre upotrebe na jednom plehu najpre isprobati.


LOSOXINAT VP 1445 - JAKO SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE SA ŠIROKIM PODRUČJEM PRIMENE
Perfom-losoxinat1445

Kratak opis proizvoda:
Losoxinat VP 1445 je ,posmatrano sa tehničkog aspekta,sredstvo za čišćenje između univerzalnog i temeljnog.Ovisno o doziranju Losoxinat VP1445 se može primeniti u obe svrhe. Losoxinat 1445 se kao univerzalno sredstvo za čišćenje koristi u kuhinjama, sanitarnim prostorijama,na staklu,sintetičkim materijalima i sl. a kao temeljno sredstvo za čišćenje za otklanjanje voštanih,uljnih i masnih naslaga. Losoxinat 1445 sadrži tenzide i supstance za rastvaranje koji ispunjavaju zahteve, vezano za razgradnju,koje propisuje nemački zakon o sredstvima za pranje, prema OECD-metodi.

Primena:
Losoxinat 1445 se kao univerzalno sredstvo za čišćenje razređuje s vodom u omeru 1:20,1:80(1-2 šoljice Losoxinat 1445 na kantu vode). Kod temeljnog čišćenja Losoxinat 1445 razrediti u omeru 1:1,1:10 i ostaviti jedan minut da deluje. Za čišćenje linoleumskih podova omer ne bi trebao biti ispod 1:10.

Uputstvo:
Iako Losoxinat VP 1445 štiti materijal,trebalo bi,kao npr.na linoleumu ,izvesti probu na neupadljivom mestu. Kod osetljivih osoba može doći do lakšeg nadražaja kože prilikom primene koja se sprečava nošenjem rukavica.


SPECIJALNI RASTVARAČ DIMNE SMOLE V2 - SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE SA TRENUTNIM DELOVANJEM
Perfom-rastvarac_dimne_smole

Čisti:

 • KOMBINOVANE ŠPORETE
 • KONVEKTOMATEN
 • PEĆNICE
 • ROŠTILJE
 • PEĆNICE SA PAROM
 • STAKLO
 • SINTETIČKE MATERIJALE
 • PAŽNJA KOD ALUMINIJUMA!!!

Primena:
Roštiljske ploče kod pećnica treba pri čišćenju da budu jako vruće, obzirom da ovaj proizvod reaguje samo na toplotu. Kada pećnica kao i roštiljska ploča nisu više tako vruće, tako da pećnica sa parom počne da stvara paru, sprejem iii bolje četkicom naneti rastvarač dimne smole pri temperaturi od 60°. Vreme delovanja najmanje 5 minuta, zavisno od primene. Kod prve upotrebe postupak bi trebalo, ukoliko je neophodno, ponoviti više puta. Za stalno čišćenje proizvod se može razrediti zbog ekonomičnosti.

Rastvor:
1:1 za temeljno čišćenje, do 1:4 za kombinovane šporete s parom 1:10 do 1:100 za stalno čišćenje.
Proizvod je neotrovan, ali ga ipak primenjivati sa rukavicama jer je visoko koncentrovan.


Podmazivanje

CARLEX 15L
http://perfom.rs/images/download_pdf_manja.png

Opis:
http://perfom.rs/slike/proizvodi/proizvodi/sredstva_za_ciscenje_i_podmazivanje/carlex_15l.jpg Ulje za odvajanje pekarskih proizvoda, čija je odlična sposobnost odvajanja bazirana na tehnologiji kristalizacije. Sitni biljni kristali voska su ujednačeno podeljeni u ulju. To daje Carlexu savršena svojstva za odvajanje pekarsko-poslastičarskih proizvoda koji se peku u plehovima i formama. Carlex ne sadrži vodu, što mu daje mogućnost za procesiranje testa u procesu zamrzavanja. Carlex takođe ima nisku tendenciju ka pollimerizaciji.

Pakovanje:
15 litara


CARLEX SPREJ 0,6L
http://perfom.rs/images/download_pdf_manja.png

Opis:
http://perfom.rs/slike/proizvodi/proizvodi/sredstva_za_ciscenje_i_podmazivanje/carlex_sprej_0.6.jpg Ulje u spreju za sprečavanje lepljenja testa, čija je odlična sposobnost odvajanja bazirana na tehnologiji kristalizacije. Sitni biljni kristali voska su ujednačeno podeljeni u ulju. To daje Carlexu savršena svojstva za odvajanje pekarsko-poslastičarskih proizvoda koji se peku u plehovima i formama. Carlex ne sadrži vodu, što mu daje mogućnost za procesiranje testa u procesu zamrzavanja. Carlex takođe ima nisku tendenciju ka pollimerizaciji.

Pakovanje:
0,6 litara


CARLO 15L
http://perfom.rs/images/download_pdf_manja.png

Opis:
http://perfom.rs/slike/proizvodi/proizvodi/sredstva_za_ciscenje_i_podmazivanje/carlo_15l.jpg Emulzija za odvajanje testa, koju karakteriše visoka stabilnost. Voda koju emulzija sadrži u sebi isparava tokom pečenja, potpomažući stvaranje zlatno-rumene kore. Zbog visokog stepena viskoznosti koji poseduje, Carlo se zadržava na vertikalnim zidovima formi za pečenje. To omogućava savršeno odvajanje – hleb se lako vadi iz formi bez lepljenja ili nasilnog odvajanja. Visok stepen viskoznosti takodje garantuje odlične karakteristike prilkom nanošenja raspršivačem.

Pakovanje:
15 litara


OVAM 15L
http://perfom.rs/images/download_pdf_manja.png

Opis:
http://perfom.rs/slike/proizvodi/proizvodi/sredstva_za_ciscenje_i_podmazivanje/ovam_15l.jpg Lubrikant za delilice i rezačice koji je sačinjen u potpunosti od biljnog jestivog ulja – kombinacije uljane repice i suncokretovog lecitina. Prilikom nanošenja, Ovam stvara fin, tanak film na noževima delilice, čineći njihovu upotrebu i održavanje efikasnim i ekonomičnim. Njegova čista boja, nepostojanje ukusa i bezmirisnost su predviđene da bi osigurale da Ovam ne utiče na ukus kranjih proizvoda, dozvoljavajući optimalan proces bez propratnih negativnih efekata. Beneficije korišćenja Ovam-a se takođe mogu videti na samim delilicama. Njegova niska tendencija ka polimerizaciji obezbeđuje optimalno održavanje opreme i umanjuje rizik prevremenih negativnih efekata. Za industrijsku namenu Ovam je dostupan i u bulk pakovanju od 210 lit.

Pakovanje:
15 kilograma


Sertifikati

Perfom-ohsas-sertigikat perfom-iso-14001-2015-sertifikat perfom-iso-9001-2015-sertifikat


Promo film