EOL TTS

PATRIJARHA PAVLA 4A
11090, BEOGRAD
KONTAKT
phone Telefoni:
011 3561 660
011 3561 683
064 6400 848

  


Lista proizvoda:

  • OPREMA - HRANA
  • OPREMA - PIĆE

Opisi proizvoda :

  • FUCHS CASSIDA - PROGRAM SERTIFIKOVANIH ULJA I MAZIVA ZA PREHRAMBENU INDUSTRIJU: PEKARSTVO, PIVARSTVO I PROIZVODNJU PIĆA, KONZERVE, PRERADU MESA I ŽIVINE, MLEKA I MLEČNIH PROIZVODA, INDUSTRIJU JESTIVIH ULJA, HRANE ZA ŽIVOTINJE ...
  • PORED PREHRAMBENIH, NUDIMO I OSTALA INDUSTRIJSKA ULJA: HIDRAULIČNA, REDUKTORSKA, CIRKULACIONA, KOMPRESORSKA, TURBINSKA, ULJA ZA PNEUMATSKE ALATE, ULJA ZA TRANSFORMATORE, ULJA ZA PRENOS TOPLOTE, PROCESNA ULJA, ULJA ZA KLIZNE STAZE, MASTI,MOTORNA ULJA.

< >FUCHS CASSIDA

FUCHS je danas najveći nezavisni, a 8. po prometu proizvođač maziva na svetu i sinonim za inovativna maziva.

Firma je osnovana 1931. u Mannheimu u Nemačkoj i danas posluje kao grupacija više integrisanih firmi- proizvođača maziva kupljenih vremenom od strane Fuchs-a , od kojih su najstarije britanske Century Oil ( Walker Brothers ) osnovana 1874. i Silkolene ( Dalton & Company) osnovana 1908. godine. Takođe u okviru FUCH grupe nalaze se firme Bremer & Leguil sa svojom poznatom robnom markom specijalnih maziva Rivolta, firma Carbaflo sa specijalnim pfpe mazivima za najvise temperature.

2010. godine Fuchs od Shell-a otkupljuje program Cassida maziva , koja su sinonim za najkvalitetnija maziva za prehrambenu industriju , te se Cassida nadalje isporučuje kao Fuchs-ov proizvod.

FUCHS poseduje 34 fabrike za proizvodnju maziva širom sveta kao i proizvodni program od oko 10.000 mazivih i pratećih proizvoda.

Sa ovako širokim portfoliom Fuchs može zadovoljiti sve vaše zahteve za podmazivanjem.

Fuchs ne prodaje samo proizvode već nudi i rešenja.


Katalozi


Promo filmREVINFRIGO-BELMULTIVACSENA